Medium

onderbouw

Lijst van Yno Hendriks

Met deze app voor kleuters leren de jongsten de letters. De letters worden aan plaatjes gekoppeld.

Meer dan 40 verschillende puzzels voor jonge kinderen. Onderverdeeld in 4 niveau's.

0 reacties

Brikki is een leeuwtje, lees het verhaaltje zelf of laat je voorlezen. Je kunt zelf ook een verhaal maken met Brikki. Sleep je plaatjes in het verhaal en schrijf je tekst er bij.

0 reacties

Prachtig prentenboek met allemaal spelletjes waarin met animaties het verhaal tot leven komt. Kun jij het kleine uiltje terugvinden?

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...

App om woordenschat te oefenen met als thema de seizoenen.

3 reacties

Bouw je eigen wereld met blokken. Met allerlei verschillende bouwvakkers kun je het ontzettend mooi maken. Ze hebben allemaal hun eigen expertise. De omgeving is vergelijkbaar m...

App om de schrijfletters en cijfers te leren schrijven (verbonden schrift), inclusief hoofdletters.

Leer de leesletters met deze app: hoofdletters en kleine letters. Koppel ook de letters aan woorden die bij deze letters horen en leer ze allemaal!

Met deze app leer je woorden en zinnen lezen en woorden spellen. Het is een mooi vervolg op de app waarmee je letters leert van Juf Jannie.

2 reacties

App om verbinding te maken met een digibord met ProWise Presenter. De app kan ook gebruikt worden als stemkastje, remote voor het digibord en om samen activiteiten uit te voeren.