Docent biologie willy stein

Basisschool Biologie en natuur

Lijst van Willy Stein

Apps te gebruiken bij de werkboeken natuur van Workbooks4 in groep 7 en 8.

Toon

Antwoorden over allemaal vragen over het menselijk lichaam.

1 reactie

Mooie app over het menselijk lichaam met nu al 6 systemen zoals ademhaling, botten of het zenuwstelsel. Je moet het zelf zo snel mogelijk goed samenstellen.

Ontdek de dieren op aarde en luister naar alle dierengeluiden.

Bekijk het menselijk lichaam met schematische tekeningen van de anatomie (skelet, spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en de ademhaling) met nederlandse namen erbij.

0 reacties

Maak foto-collages en versier ze met stickers en teksten.

0 reacties

Met deze app kan je de meest voorkomende Nederlandse dieren uit de directe leefomgeving van mensen determineren. Door middel van het beantwoorden van vragen kan je het dier op n...

1 reactie

Deze app hoort bij een 10-delige serie van het Klokhuis over wetenschap en beschrijft verschillende proefjes die kan uitvoeren.

Traint het geheugen door geluiden van dieren te koppelen aan een memoryspel. Druk op een kaartje, bekijk het plaatje van het dier en hoor het geluid wat het maakt.

In totaal 50 verschillende kaarten met opdrachten over planten, dieren en dingen die je in de natuur tegenkomt bij een wandeling.

Deze app laat je kennis maken met de twintig nationale parken in Nederland. Elk nationaal park heeft zijn eigen game, waarmee je een wit pootje kunt behalen. Wie alle witte poot...

De leerling leert door middel van het opzoeken van informatie in de atlas, behalve het klimaat van een deel van de wereld ook meer over de bevolking die in dat klimaat leeft en ...

In deze les leren we welke dieren in de jungle wonen, welk geluid ze maken en wat ze eten

0 reacties

App die laat zien hoe het lichaam werkt. Met in-app-aankopen kunnen alle systemen worden aangekocht. Met overzichtelijke afbeeldingen.

0 reacties

Speel memory met foto's van echte dieren. Men kan kiezen uit boerderijdieren of wilde dieren die tevens geluiden maken.