Landing send

Aytur Jansen

Ouder / Verzorger · Meerdere sectoren · Meer details

komt nog.

Eduapper sinds
september 2017
1 reactie

Print kaartjes voor leerlingen. Voer een vraag in op de iPad. Leerlingen houden kaartjes omhoog. Scan mbv de camera de kaartjes en verzamel zo de antwoorden van de leerlingen.

12 reacties

Met Presenter kunnen leerlingen op elke device zelf aan de slag met Presenter activiteiten. Dit kan een presentatie zijn, oefenen met de diverse tools, samenwerkingsopdrachten u...

0 reacties

Met BookCreator maak je je eigen iBooks op de iPad. Voeg plaatjes, filmpjes of geluidsbestanden toe en stuur ze naar jezelf of anderen.

6 reacties

App om instructies en toetsen te maken en klassikaal af te nemen.

2 reacties

Met Splits kunnen kinderen in groep 3 van de basisschool het splitsen van getallen oefenen. Bij het rekenen is splitsen belangrijk om de erbij- en eraf-sommen te kunnen maken. ...

4 reacties

Speel de leerzame spellen en oefeningen van Squla, niveau groep 4 tot en met 8 en eerste brugklas. Het is wel nodig om in te loggen op je Squla-account.

0 reacties

Leer over moeilijke zaken in de Nederlandse taal. Is het als of dan? Hen of hun? Deze app gaat om spelling, grammatica, stijl en taaltermen.

Oefen de tafels. Gemaakt door de makers van de methode Wizwijs van Zwijsen. In de liet-versie kun je maar twee spellen spelen.

0 reacties

Deze Daisy-reader leest boeken, kranten en tijdschriften in het daisy-formaat voor die aangeboden worden door het Loket aangepast-lezen (alleen toegankelijk met wachtwoord voor ...

App met kant en klare werkvormen en energizers voor gebruik in de klas. In de pro-versie staan meer werkvormen en energizers dan in de gratis versie.

2 reacties

App met verschillende werkvormen om te gebruiken in de klas. Door te schudden krijg je een willekeurige werkvorm voorgeschoteld.

0 reacties

Met deze app kunnen leerlingen aan woordenschat werken. Er kunnen eigen lijsten met woorden, afbeeldingen en zelfs geluid worden gemaakt om te oefenen. Er staan al veel woorden ...

0 reacties

Oefen de tafels op verschillende niveau's: makkelijk is één tafel op volgorde, normaal is per tafel in willekeurige volgorde en moeilijk is alle tafels door elkaar.

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Betaalde versie allerlei rekenopdrachten.

3 reacties

Speel de leerzame spellen en oefeningen van Squla, niveau groep 1 tot en met 8. Het is wel nodig om in te loggen op je Squla-account.

1 reactie

Met Klasbord kan op eenvoudige manier de communicatie tussen ouders en school gevoerd worden binnen een gesloten omgeving.

15 reacties

Tekstverwerker voor dyslectische leerlingen of mensen met lees- en schrijfproblemen. Teksten kunnen worden voorgelezen, er zitten woordvoorspellers in de app, lettertype dyslexi...

0 reacties

Game om breuken te leren. De app maakt gebruik van de bewegingssensor van de iPad.