Dsc00609

Digital storytelling

0 reacties

Met BookCreator maak je je eigen iBooks op de iPad. Voeg plaatjes, filmpjes of geluidsbestanden toe en stuur ze naar jezelf of anderen.

Maak je eigen boek en teken over foto's heen. Als ze klaar zijn dan kun je ze e-mailen of toevoegen aan iBooks.

0 reacties

Met Storify leg je je verhaal op basis van tweets, facebookberichten en eigen teksten vast. Maak bijvoorbeeld een mediaverslag.

0 reacties

Maak stripverhalen met je eigen foto's. Voeg tekstballonnen of stickers toe en sla je pagina op.

3 reacties

Maak stripverhalen met je eigen foto's. Kies een eigen format en voeg tekstballonnen of stickers toe. Veel mogelijkheden om instellingen te wijzigen of te delen.

0 reacties

Met deze app kunnen er animaties gecreëerd worden door frame voor frame tekeningen te maken.

0 reacties

Met deze app kunnen er animaties gecreëerd worden door frame voor frame tekeningen te maken. De gratis versie bevat reclames.

Gooi met de negen dobbelstenen en krijg een combinatie van pictogrammen te zien. Hier kun je je eigen verhaal mee samenstellen.

Mooi vormgegeven app om verhalend te presenteren door foto's, video's en tekst te combineren tot één betekenisvol geheel. Deel je verhaal en/of verken de verhalen van andere via...

0 reacties

Een mooi vormgegeven app waarmee je in een handomdraai foto’s, video’s en tekst verwerkt tot een verhaal dat je kan lezen als een boek. Je deelt verhalen vanuit Steller niet all...

Day One is een dagboek-app. Door je activiteiten te publiceren wordt er een speciale webpagina gemaakt, waarvan je de link vervolgens kunt doorsturen naar bekenden.

Met behulp van deze app kunnen kinderen verhalen vertellen met behulp van plaatjes en woorden. Ze kunnen ook hun eigen stem opnemen.

0 reacties

Met deze app kun je zelf digitale boeken maken. Door het toevoegen van tekst, afbeeldingen, audio en video kun je het boek ook interactief maken. Met de tekengereedschappen die ...

Maak je eigen fotoboek met teksten erbij. Gebruik een template of fotofilters om het mooi vorm te geven.