Img 7891

EMB leerlingen

Lijst van Hans Ploum

Apps speciaal voor de EMB leerlingen van Ulingshof Venlo.

0 reacties

Teken je eigen wegen en laat je auto's er overheen rijden. Kun je letters of figuren maken?

0 reacties

App geschikt voor kinderen met een laag ontwikkelingsniveau. Leerlingen tikken een plaatje aan en krijgen dan de uitspraak te horen. Gebaseerd op de éénknopssoftware Hipp.

0 reacties

App geschikt voor kinderen met een laag ontwikkelingsniveau. Leerlingen kunnen eenvoudige activiteiten uitvoeren. Gebaseerd op de éénknopssoftware Hipp.

0 reacties

Zes verschillende spellen met vormen om vaardigheden en geduld te oefenen. Oefenen met bewegingen op de iPad zoals swipen, pinchen, tikken, draaien en slepen.

0 reacties

App met allemaal geluiden uit het dagelijks leven. Zo kunnen jonge kinderen leren ze te herkennen.

Maak geluid (bijvoorbeeld met je stem) en teken tegelijkertijd op het scherm. Speel het geluid opnieuw door over de tekening te bewegen.

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

2 reacties

App die gebruikt wordt bij leerlingen met spraakproblemen, vooral jonge kinderen of zeer autistische leerlingen. Het is een app die reageert op geluid.

3 reacties

Gebarenwoordenboek met gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal (NGT), de taal van dove mensen in Nederland. Gebaren voor ruim 650 begrippen, inclusief filmpjes, tekeningen, picto...

0 reacties

De TippyTalk app is de eerste in zijn soort; wij zijn het eerste communicatieplatform dat voor mensen zonder spraakvermogen beperkingen wegneemt voor communicatie in dezelfde ru...