Large

obbs tweespan Heemskerk

ICT-coordinator · Meer details

ICT-coordinator

Eduapper sinds
januari 2013
4 reacties

Speel de leerzame spellen en oefeningen van Squla, niveau groep 4 tot en met 8 en eerste brugklas. Het is wel nodig om in te loggen op je Squla-account.

Samenspeel spel met quizvragen waarin iedereen op eigen niveau mee doet. Voor 2-6 spelers.

Samenspeel spel met quizvragen waarin iedereen op eigen niveau mee doet. Voor 2-6 spelers.

0 reacties

App om de topografie van Nederland te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de provincies en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

Educatieve films voor basis- en voortgezet onderwijs.

4 reacties

Met deze app kun je het NOS-jeugdjournaal bekijken en stemmen op de stelling van de dag.

7 reacties

Maak, bewerk, presenteer en deel je prezi-presentaties. Omdat een prezi er anders uitziet dan een normale presentatie met slides, maak je hier vast indruk mee!

2 reacties

App om stopmotion-filmpjes te maken. Eenvoudig in gebruik.

1 reactie

Prachtige app om filmpjes mee te maken. Mogelijkheid om projecten met eigen beeld/geluid te maken en de optie om een filmtrailer te produceren volgens vaste thema's.

Train de tafels door elkaar. Met deze app doe je geen wedstrijd maar oefen je de tafels. Deze app is gemaakt door Puckipedia, toen hij 11 jaar was. Voordeel van deze versie is d...

Met deze app kunnen tafels, plus- en minsommen, delen en vermenigvuldigen geoefend worden. In de app zitten in-app-aankopen.

0 reacties

Volwaardig tekstverwerker, vergelijkbaar met Word. Pages bestanden kunnen als een pdf, Pages- en Word- bestand weer geëxporteerd worden. Activeer de cloud optie en al je bestand...

Oefen de tafels. Gemaakt door de makers van de methode Wizwijs van Zwijsen. In de liet-versie kun je maar twee spellen spelen.

De kinderen oefenen tafels t/m 10. (en met in-app uitbreiding tot 20). Het speleffect zorgt ervoor dat de leerlingen snel antwoord geven. Mogelijkheid om een aantal kinderen hun...

Oefen de tafels. Gemaakt door de makers van de methode Wizwijs van Zwijsen.

0 reacties

Oefen de tafels op verschillende niveau's: makkelijk is één tafel op volgorde, normaal is per tafel in willekeurige volgorde en moeilijk is alle tafels door elkaar.

0 reacties

Oefen de tafels met deze simpele sommen-app.

3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.