Image

Bestanden op je iPad

Lijst van Tom Kroes

Ben je ook op zoek naar bestanden op je iPad? Wil je te allen tijde bij je bestanden kunnen komen, zelfs zonder enige verbinding? Zoek je Apps om net als op een computer met mappen te werken? Probeer onderstaande Apps eens uit! Ze bieden veel overzicht en zijn simpel in gebruik.

1 reactie

Clouddienst van Google met 5GB gratis opslag. De mogelijkheid om te werken met Google Docs, Spreadsheets, Formulieren etc.

Notitie
Overzichtelijke cloud opslag met gratis 15GB aan opslag. Drive is makkelijk te koppelen aan andere Google diensten en bijvoorbeeld ook goed te gebruiken in de Outlook App om direct bijlages aan mails toe te voegen.
2 reacties

Cloud-dienst voor het opslaan van bestanden en delen van bestanden. Uitwisselbaar met veel apps.

Documenten ordenen, media bekijken, synchroniseren met clous-diensten en downloaden van het web.

Notitie
Heb je een keer geen internet? In deze App kun je alles van je cloud in één keer met de bestaande mappenstructuur downloaden. Bijzonder prettige App inclusief een aantal opties om te bewerken. Let op, het neemt veel ruimte op je iPad in beslag.

Clouddienst van Microsoft. Opslag van data en met alle apparaten overal te bewerken. Ook delen van bestanden en mappen met anderen via Onedrive in andere Microsoft apps.

0 reacties

Met deze app kun je werken in het Office pakket van Microsoft (Word, PowerPoint, Excel) en de resultaten direct opslaan in de cloud.