Image

Thomas Klein Middelink

Functioneel beheerder · Meer details

Werkzaam bij een educatieve uitgeverij als functioneel beheerder. Geïnteresseerd in oa educatieve en productieve apps!

Eduapper sinds
januari 2013
1 reactie

Mindmap-app waarin op een overzichtelijke manier met kleuren gewerkt kan worden.

Met deze app kun je brainstormen en samenvatten. De gratis versie kan niet synchroniseren met clouddiensten zoals Evernote en iCloud, de betaalde versie wel.

0 reacties

Met deze app kun je artikelen, video's of webpagina's opslaan om ze later te bekijken. Je hebt voor het bekijken geen internetverbinding meer nodig.

Zeer uitgebreide mindmap-app. Ook goed te gebruiken voor het uitwerken van projectplanningen of het maken van schematische overzichten.

1 reactie

Todo-app. Multi-platform en het delen van je taken via de cloud. Ook mogelijk om gezamenlijk aan todo-lijsten te werken.

2 reacties

Videobellen of chatten met je vrienden die online zijn. Ook een prachtige tool om een les met een expert op afstand mee te verzorgen.

8 reacties

App om aantekeningen te maken en op te slaan in de cloud.

Flipboard geeft op een heel visuele manier inzicht in alle inhoud van sociale netwerken waarop je een abonnement hebt. Alsof je door een tijdschrift bladert dat speciaal voor jo...

1 reactie

Eenvoudig schetsboek.

0 reacties

In eBook Pack zitten alle boeken van uitgeverij Malmberg. Inclusief interactieve opdrachten, audio/videofragmenten en de mogelijkheid aantekeningen te maken.