Teun ham

Foto- en videobewerking (Gratis)

Lijst van Teun Ham

Deze lijst bevat gratis apps die zich richten op foto- en videobewerking

Magisto is een gratis, populaire en intuïtieve video-bewerkings app om snel filmpjes te maken. Met een in-app subscription zijn er uitgebreidere mogelijkheden.

1 reactie

Voeg filters toe aan je foto's om ze een speciaal effect te geven. Je deelt ze via social media en kunt ook precies zien wie welke foto waar maakte.

0 reacties

Met deze app kan je een weerfoto maken van je locatie. De foto van de omgeving van de klas wordt verrijkt met de actuele weergegevens.

Zet foto's achter elkaar, voeg er geschreven tekst of muziek aan toe en zo maak je je eigen fotoverhaal!

0 reacties

Maak een videodagboek van je foto's en zet filters over je foto's om het nog mooier te maken.

Maak een korte video en deel dit via social media. Online kunnen Vines bekeken worden, maar niet gemaakt worden.

Video-app om in slowmotion beelden terug te kijken om ze te kunnen analyseren.

Met deze vernieuwde versie van Puppet Pals kun je je poppetjes nu echt laten bewegen en hun monden laten praten. Ook zijn ondergronden nu interactief. Maak nog creatievere anima...

Eenvoudig fotobewerkingsprogramma met groot aantal opties: belichting, bijsnijden, kleur en de mogelijkheid de foto te delen via social media.

App om foto-bewerking mee te doen: effecten, verbeteren, bijsnijden, scherpte, contrast, tekst en zelfs het bleken van tanden.

0 reacties

Maak door je camera te bewegen een panoramafoto.

0 reacties

App om 3D-modellen te maken van foto's.

0 reacties

Met deze app kan je in 3D (gebouwen/objecten) ontwerpen. De app lijkt qua werking op Google SketchUp. Je kan ook een satellietfoto downloaden uit Google Maps en daar de gebouwen...

Maak je eigen fotoboek met teksten erbij. Gebruik een template of fotofilters om het mooi vorm te geven.

Video-app gebruikt door coaches om beweging te analyseren.

0 reacties

Maak je foto's op voor bijvoorbeeld een bushokje of maak er een pop-art poster van.

Mooi vormgegeven app om verhalend te presenteren door foto's, video's en tekst te combineren tot één betekenisvol geheel. Deel je verhaal en/of verken de verhalen van andere via...

0 reacties

Maak foto-collages en versier ze met stickers en teksten.

0 reacties

App om een stripverhaal mee te maken. De app laat de kinderen een beeldverhaal maken door foto's te maken en daar teksten bij te plaatsen. Ze moeten nadenken over wat ze duideli...

Neem beelden op, speel ze in slowmotion af en maak annotaties bij de video's. De app geeft ook graden weer. Je kunt werken met bestaande video's of zelf een filmpje opnemen.

1 reactie

App tekeningen te maken of aantekeningen bij foto's.

1 reactie

App met demonstratie van proefjes voor in de biologie-, natuurkunde- en scheikundelessen. De proefjes zijn zelf na te doen met relatief weinig middelen.