Image

Tere van Rooijen

Leerkracht / Docent op Scheldemond College · Voortgezet onderwijs · Meer details

docente Nederlands

Categorieën
Eduapper sinds
oktober 2014

uitleg en oefeningen grammatica mavo 2

4 reacties

App om spellingsvaardigheden te verbeteren. Met uitleg waarom een antwoord niet goed is. Je oefent op drie niveaus van de referentiekaders van Meijerink.

Leer om naar je fouten te kijken. Leer te denken "waarom" je iets fout hebt gedaan.

Oefen de onderdelen van werkwoordspelling, tevens leer je de persoonsvorm en het onderwerp herkennen. Dit zijn belangrijke vaardigheden om de werkwoordspelling goed te doen.

2 reacties

App met verschillende groepsactiviteiten die de samenwerking en het groepsklimaat bevorderen.

Leerlingen stellen zichzelf voor.

We lijken leerlingen soms ongemerkt bang te maken met onze 'lessen' over drugs, alcohol, SOA, loverboys, pesten, discriminatie en recessies. Tijd voor iets positiefs: leerlingen...

Het nieuwe schooljaar is voor veel leerlingen heel spannend, nieuwe groep, nieuwe docenten en een nieuwe 'wereld'. Jezelf voorstellen op de 'ouderwetse' manier is iets wat we al...

De app Doceri is een van de beste apps ter vervanging of ter aanvulling van een digibord. Met deze app heb je als het ware een draagbaar schoolbord!Doceri is te gebruiken in com...

0 reacties

Bijna alles over spelling, grammatica, leestekens en correct taalgebruik kun je vinden in deze app van het Genootschap Onze Taal.

0 reacties

Met de video's van Leraar24 kun je jezelf als leraar ontwikkelen. Leer van anderen en laat je inspireren over allerlei onderwerpen: dyslexie, mediawijsheid of omgang met ouders.

0 reacties

Virtueel prikbord. Orden en deel je verzamelingen.

4 reacties

Elektronische leeromgeving: stuur berichten, opdrachten, reageer op leerlingen en bekijk activiteiten.

Met deze app kan het klasseklimaat op sociaal emotioneel niveau in kaart gebracht worden. Door gedrag in kaart te brengen kan het positief beïnvloed worden.