Image

suzan hemmers

Leerkracht / Docent op st jan enschede · Primair onderwijs · Meer details

Leerkracht / Docent op st jan enschede

Categorieën
Eduapper sinds
oktober 2013

Met deze app voor kleuters leren de jongsten de letters. De letters worden aan plaatjes gekoppeld.

Met de app Kenny HD worden verschillende vaardigheden bij het jonge kind geoefend. Ieder kind kan geheel zelfstandig aan de slag. Niet genoeg Ipads in de klas? Laat ze dan afwis...

Leren schrijven is een proces waarbij kleuters vooral veel moeten oefenen. Ook Kenny kan daarbij helpen.

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...

Verdedig je ruimteschip met hoofdrekenen! Schiet op de asteroïden met de juiste antwoorden en probeer zo de highscore van vandaag te halen. Ruimtesommen kent vier categoriën som...

Leer de leesletters met deze app: hoofdletters en kleine letters. Koppel ook de letters aan woorden die bij deze letters horen en leer ze allemaal!

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.

0 reacties

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje met sommen maken, schrijven, kralen tellen en rekenen.

App om de schrijfletters en cijfers te leren schrijven (verbonden schrift), inclusief hoofdletters.

Montessori-app voor rekenen. Cijfers/getallen 1 t/m 10: getalrij opzeggen, cijfers schrijven, grootte van getallen op volgorde leggen, getallen aanwijzen, getallen op getallen...

Prachtige app om geometrische figuren mee te oefenen. Alle figuren met de goede benamingen.

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

0 reacties

Brikki is een leeuwtje, lees het verhaaltje zelf of laat je voorlezen. Je kunt zelf ook een verhaal maken met Brikki. Sleep je plaatjes in het verhaal en schrijf je tekst er bij.

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje harken, zaadjes zaaien en peentjes oogsten.

0 reacties

Prachtig prentenboek met allemaal spelletjes waarin met animaties het verhaal tot leven komt. Kun jij het kleine uiltje terugvinden?

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de kinderboerderij. Dit is de app voor de iPad, er is ook een iPhone-versie.

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de de zee.

Met deze app leert Juf Jannie de giraf Jop tellen tot en met twintig. Met geluiden en de stem van Juf Jannie.