Large

Sophie Vandemoere

Eduapper sinds
september 2015
0 reacties

Oefeningen om seriëren te oefenen. Loopt op in moeilijkheidsgraad.

Een app met sommen (optellen, aftrekken of alles door elkaar) voor groep 3 en 4. Het niveau is instelbaar voor sommen tot 20 of tot 100.

Oefen de basis van het klokkijken met drie verschillende oefeningen: 'zet de wijzers goed', 'hoe laat is het?' en 'welke klok geeft de goede tijd aan?'. De gratis versie van Klo...

0 reacties

Een app om tafels te leren. De app is adaptief en past zich aan aan het niveau van de leerling. Met in-app-aankopen kunnen de advertenties verwijderd worden of kan het full-game...

App met 9 spelletjes om te leren tellen en de eerste rekenoefeningen te maken.

De app is nog in ontwikkeling maar bevat al veel onderdelen: alfabet, woordenschat, dictee, optellen, minsommen, tafels en klokkijken.

Leer over groente, fruit, vlees en vis. Weeg je boodschappen en betaal ze.

In een piratenthema zijn verschillende onderdelen van voorbereidend en beginnend rekenen te oefenen. Meer, minder, evenveel en eenvoudig optellen en aftrekken.

Puzzel voor kinderen van 2-4 jaar.

0 reacties

Overzichtelijk vormgegeven app om kinderen (extra) te laten oefenen met het optellen en aftrekken door -erbij en eraf- bussommen.

1 reactie

App-versie van het houten bordspel van Educo. Leer zoeken en tellen op een speelse manier.

0 reacties

Hele getallen optellen, aftrekken, vermenig- vuldigen, delen en tafels oefenen. Ook door elkaar mogelijk. Het spel wordt aangepast aan je niveau, na iedere serie opgaven. Na ied...

Mooi vormgegeven app om munten te leren. Met veel verschillende munteenheden en mogelijkheid om ermee te rekenen: rangschik de munten en bereken bijvoorbeeld je wisselgeld.

Oefen de tafels. Gemaakt door de makers van de methode Wizwijs van Zwijsen. In de liet-versie kun je maar twee spellen spelen.

Gratis versie van de app Tel de dieren. Mooi vormgegeven app die leerlingen leert tellen met een liedje.

0 reacties

In Bobo Getallen leren kinderen tellen en eenvoudige optelsommen maken: tellen met plaatjes, tellen met vingers, kies het juiste getal en maak de som.

0 reacties

In de app Bobo Zoeken het om zoeken, kijken en verbanden leggen: zoekplaat, wat hoort bij elkaar, wat hoort er niet bij en zoek dezelfde.

1 reactie

Maak je eigen vrachtwagen, breng je vracht weg en ontvang virtueel geld om meer onderdelen te kunnen kopen.