Large

Simone Wiersma

Leerkracht / Docent op PCBO 't Foarhus · Primair onderwijs · Meer details

Leerkracht / Docent op PCBO 't Foarhus

Categorieën
Eduapper sinds
april 2015
3 reacties

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie en besturingsfunctionaliteit voor de computer.

15 reacties

Tekstverwerker voor dyslectische leerlingen of mensen met lees- en schrijfproblemen. Teksten kunnen worden voorgelezen, er zitten woordvoorspellers in de app, lettertype dyslexi...

0 reacties

App om de topografie van Nederland te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de provincies en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

0 reacties

Met BookCreator maak je je eigen iBooks op de iPad. Voeg plaatjes, filmpjes of geluidsbestanden toe en stuur ze naar jezelf of anderen.

2 reacties

Cloud-dienst voor het opslaan van bestanden en delen van bestanden. Uitwisselbaar met veel apps.

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

4 reacties

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Gratis versie alleen optellen, aftrekken en gemengd.

0 reacties

App om de topografie van Europa te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de landen en leer de namen van de landen, hoofdsteden en grote plaatsen.

0 reacties

Zeer uitgebreide app waarmee je presentaties kunt maken. Animaties, overgangen, diagrammen en je aantekeningen in een presentatorscherm.

1 reactie

Eenvoudige mindmap-app waarin ook beelden verwerkt kunnen worden en je in een blokje kunt tekenen. In deze variant kan op vele manieren gedeeld worden en kan ook online gewerkt...

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...

6 reacties

App om instructies en toetsen te maken en klassikaal af te nemen.

68 reacties

Met Kahoot kun je online een toets of quiz maken en deze door de leerlingen laten invullen. Het student-response systeem werkt op elk apparaat. Het stelt je in staat om een seri...

2 reacties

App met verschillende groepsactiviteiten die de samenwerking en het groepsklimaat bevorderen.

De kinderen gaan voorkennis ophalen d.m.v. Popplet. Ze gaan in tweetallen een mindmap maken over dingen die ze al weten over wo2.