Frank reinderskleiner

Frank Reinders

Leerkracht / Docent op De Bakelgeert · Primair onderwijs · Meer details

3 dagen in de week bezig met onderwijskundige implementatie van ICT in het onderwijs. 2 dagen in de week geef ik nog les: leuk!

Categorieën
Eduapper sinds
januari 2013
0 reacties

Hele getallen optellen, aftrekken, vermenig- vuldigen, delen en tafels oefenen. Ook door elkaar mogelijk. Het spel wordt aangepast aan je niveau, na iedere serie opgaven. Na ied...

2 reacties

RekenRenner is een game waar de leerling een speed boost krijgt bij elke goede oplossing voor een rekenvraag. In de game zitten 8 verschillende mini-games. Er is ook een gratis ...

Game om topografie van Nederland te oefenen: provincies, hoofdsteden, grote steden, water en eilanden. Werken met meerdere kinderen onder eigen account is mogelijk.

0 reacties

Oefen de tafels op verschillende niveau's: makkelijk is één tafel op volgorde, normaal is per tafel in willekeurige volgorde en moeilijk is alle tafels door elkaar.

0 reacties

Maak woorden van 3 tot 7 letters. Het spel is afgelopen als alle honderd letters gespeeld zijn. Speel in je eigen taal of een vreemde taal.

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

1 reactie

Leer klokkijken met deze app, de tijden worden ook uitgesproken. De tijden zijn analoog en digitaal.

1 reactie

Met deze app is het mogelijk sommen te oefenen. Na het maken van 20 sommen worden deze nagekeken. Zijn er 19 sommen goed mag het kind een sticker uitzoeken met een leuk geluid.

0 reacties

Leren van de tafels 1 t/m 10. In deze versie zitten alle functies. Zo worden de tafels ook uitgesproken.

2 reacties

App met game vol optelsommen in oplopende moeilijkheid, daarna aftreksommen, daarna de tafels en tot slot deelsommen. Ieder type som is een eiland waarop de aap de slechte aap m...

1 reactie

Deze app helpt je met het hoofdrekenen. Je kunt kiezen voor sommen om te leren optellen tot 10, aftrekken tot 10 of je krijgt de sommen door elkaar.

App om optelsommen te oefenen voor groep 4.

App om te ondersteunen bij het leren lezen en schrijven. Veel Nederlandse basisschoolwoorden zitten in de app verwerkt. Deel 2 gaat in op het leren schrijven.

App om te ondersteunen bij het leren lezen en schrijven. Veel Nederlandse basisschoolwoorden zitten in de app verwerkt. Deel 1 gaat in op het leren lezen door eerst het woord te...

Een app met sommen (optellen, aftrekken of alles door elkaar) voor groep 3 en 4. Het niveau is instelbaar voor sommen tot 20 of tot 100.

0 reacties

Oefen de tafels van 1 tot en met 10.

Met de app Rekentafels kunnen kinderen in groep vier de tafels 1 t/m 10 oefenen. Ze kunnen de tafels oefenen door middel van twee oefeningen. De eerste oefening is een Getallenr...

0 reacties

Oefen de optel- en minsommen, delen of vermenigvuldigen. Kies een deelgebied of oefen alles door elkaar.