Medium

VO mentoraat brugklas

Lijst van sarina Farel

van alles wat

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

0 reacties

Oefen alle woordjes voor een woordjesoverhoring voor een vreemde taal.

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Betaalde versie allerlei rekenopdrachten.

Mindmap-app, inclusief functie om te reorganiseren of met kleuren te werken. Mogelijkheid om met een computerprogramma uit te wisselen.

1 reactie

Clouddienst van Google met 5GB gratis opslag. De mogelijkheid om te werken met Google Docs, Spreadsheets, Formulieren etc.

0 reacties

Met deze app mix je twee talen en leer je ze spelenderwijs. De app werkt met de talen spaans, frans, duits, portugees, italiaans en engels. De combinatie nederlands-engels is nu...

4 reacties

App om spellingsvaardigheden te verbeteren. Met uitleg waarom een antwoord niet goed is. Je oefent op drie niveaus van de referentiekaders van Meijerink.

0 reacties

Maestro is de docentenapp behorende bij de elektronische leeromgeving Magister.

1 reactie

Mooie app over het menselijk lichaam met nu al 6 systemen zoals ademhaling, botten of het zenuwstelsel. Je moet het zelf zo snel mogelijk goed samenstellen.

Met deze app kan het klasseklimaat op sociaal emotioneel niveau in kaart gebracht worden. Door gedrag in kaart te brengen kan het positief beïnvloed worden.

In Studiekit zitten alle boeken van uitgeverij Noordhoff. Inclusief interactieve opdrachten, audio/videofragmenten en de mogelijkheid aantekeningen te maken.

1 reactie

Bekijk hoe je planten moet onderhouden en neem contact op met experts als je het niet weet.

Met deze app oefen je de Nederlandse grammatica (zinsontleding en woordsoorten), woordenschat en werkwoorden.

3 reacties

Oefen met spelling in beeld de moeilijke spellingsregels van onze taal. Wel eens moeite met d of t of een tussen-n? Dan is deze app een uitkomst. Met in-app aankopen kun je alle...

De kinderen oefenen tafels t/m 10. (en met in-app uitbreiding tot 20). Het speleffect zorgt ervoor dat de leerlingen snel antwoord geven. Mogelijkheid om een aantal kinderen hun...

Deze app kan ingezet worden om het klassenmanagement te regelen. Rood staat voor niet storen, bij groen mag een leerling vragen stellen. Kan ook gebruikt worden om aan te geven ...

Webbrowser met ingebouwd dyslexie lettertype, zet automatisch de informatie om in Lettertype Open Dyslexic. Dit lettertype is goed lesbaar voor dyslectische leerlingen.