Bestand 21 02 16 19 56 29

Thema: Kerst

Lijst van Sander Gordijn

Apps die je kunt gebruiken bij het thema kerst

0 reacties

Kleurplaat app in het thema kerst. Met deze app leren kinderen een tekening precies na te kleuren door middel van voorbeelden.

Notitie
Kleur de kersttekeningen precies na zoals op het voorbeeld.

Met deze app kunnen kinderen kappertje spelen.

Notitie
Populair bij elk kind: kappertje spelen. Je kan nu helemaal los gaan in de kersteditie.

Deze app bevat schuifpuzzels binnen het kerstthema.

Notitie
Schuifpuzzels in het thema Kerst

Een interactief prentenboek met audio en op iedere pagina een activiteit voor peuters en kleuters over Meneer Big die een dag voor kerstmis nog geen kerstboom heeft.

Notitie
Een fantastisch interactief prentenboek over het kerstfeest.

Deze app bevat een dobbelspel voor het openmaken van cadeaus op kerstavond in twee rondes.

Notitie
Het bekende cadeauspel voor tijdens de feestdagen in kerstsfeer.

Speel het spel memory met Jop in kerstsfeer. Ook kun je een kerstboom versieren met verschillende soorten ballen.

Notitie
Erg leuk spel om te gebruiken in de kleuterklas. De kinderen kunnen zelf kiezen welk van de twee spellen ze spelen. 1. Zoek dezelfde Een voorloper op Memory, de kinderen kiezen een kerstbal uit die ze in de boom hangen en zoeken daarna precies dezelfde kerstbal op aan de andere kant van de boom. 2. Kerstmemory. Op verschillende niveaus kunnen de kinderen memory spelen. TIP: Zet de iPad in de begeleide toegang zodat ze niet zonder toestemming een ander spel gaan spelen.

In deze Bijbelverhalenapp vind je de bekende verhalen uit de Bijbel. Één is er gratis. De overige zeven moeten met een in-app aankoop worden aangekocht. Ze zijn eenvoudig verwo...

Notitie
In deze app kan je het originele kerstverhaal kopen wat erg mooi is vormgegeven voor kleuters. Kinderen kunnen hier uren naar luisteren. Ook erg leuk om de rest van het jaar te gebruiken bij andere Bijbelverhalen.

Het is een app met 5 korte spelletjes met het thema kerst, waaronder: zoek de verschillen, links en rechts en van klein naar groot. Hierbij worden de app kort uitgelegd in het E...

In deze app kunnen jonge kinderen puzzels maken, rekenopdrachten doen, memory spelen, kleuren, een kerstboom versieren en mailen, sudoku's maken en verschillen zoeken binnen het...

Deze app is een behendigheidsspel waarbij kinderen de pinguïn over de Antarctica moeten bewegen en ijsberen moeten ontwijken.

Luister en zing de kerstliedjes mee met deze app.

Engels leren in de kerstsfeer. Met deze app kun je je engelse vocabulaire vergroten, maar dan helemaal in de sfeer van kerst. Ideaal voor de decembermaand!

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje aankleden, bouw een vogelhuisje voor de vogel die het koud heeft en gooi sneeuwballen.

Notitie
We hopen natuurlijk allemaal op een witte Kerst.

Maak je eigen interactieve prentenboek met deze app. Voeg eigen plaatjes/foto's in en neem je eigen stem op. Er zit ook een creation pack in met allemaal kant en klare plaatjes.

Notitie
In TinyTap kun je spelletjes downloaden. Hierbij zijn ook een aantal leuke Christmas spellen gemaakt. Erg leuk om de woordenschat uit te breiden van het engels. Je kan ook zelf een kerstspel maken;)

Kleur verschillende kerstkleurplaten in met deze app.

Kijk mee in het huis van de kerstman, kijk wat hij de hele dag doet en maak een tekening voor hem.

Met deze app kunnen kinderen een kerstboom decoreren. Met in-app aankopen kunnen ook landschappen worden gevuld binnen andere thema's. Bij de kleuren hoort men audiofeedback in ...

Deze app bevat 34 legpuzzels in 3 moeilijkheidsgraden met kerstillustraties.

Met deze app tel je af tot kerstavond. Elke dag kun je een kado uitpakken met Fiete. Ook kun je met de kado's spelen.

Een boek met audio over oudejaarsavond. Keetje gaat met haar oliebollen naar Opa en Oma. Zodat ze daar oud & nieuw kan vieren. Maar alles loopt anders dan je verwacht.

In deze app zitten zeven spelletjes in het thema kerst, zoals een matching-spelletjes, memory, zoek de verschillen, enzovoorts.