Bestand 21 02 16 19 56 29

Syndroom van down

Lijst van Sander Gordijn

Om in te zetten in de klas en thuis bij kinderen met het syndroom van down.

0 reacties

Dagplanner, oorspronkelijk gemaakt voor kinderen met het syndroom van Down en kinderen met autisme. Maar prima bruikbaar voor alle jonge kinderen.

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.

Maak je eigen interactieve prentenboek met deze app. Voeg eigen plaatjes/foto's in en neem je eigen stem op. Er zit ook een creation pack in met allemaal kant en klare plaatjes.

0 reacties

Zoek de tegenstellingen, zoals bijvoorbeeld zon-maan, licht-donker, etc. Voeg je eigen stemgeluid aan de plaatjes toe en werk aan de woordenschat.

0 reacties

Deze app is een hulpmiddel voor mensen met een verstandelijke beperking bij de communicatie (Augmentative and Alternative Communication; AAC). Communicatie is mogelijk met picto...

0 reacties

Veeg met je vingers en de plaatjes komen tevoorschijn. Voeg eigen plaatjes toe en speel het samen om de woordenschat te vergroten.

0 reacties

Kleuren koppelen aan objecten. Spreek opnieuw zelf de taal in om de leerlingen het in het Nederlands te leren.

0 reacties

Zoek het verschil en het buitenbeentje tussen de plaatjes. Versleep het beeld dat er niet bij hoort. De eerste twee zijn gratis.

0 reacties

App helpt bij de visuele waarnemingsvaardigheden en bij het leren categoriseren. Als je de onderdelen gaat benoemen dan train je ook woordenschat.

0 reacties

Benoem de plaatjes die horen bij het gezin en de voorwerpen die gebruikt worden in het gezin. Leer voorwerpen herkennen die bij elkaar horen (met elkaar verbonden zijn zoals fam...

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...