Briter hallo rb

Het muzikale kind

Apps voor het creëren, luisteren en beheren van muziek

0 reacties

Met Garageband kun je muziek maken en opnemen. Alle instrumenten (gitaar, bas, toetsen, drums, snaarinstrumenten) speel je eenvoudig zelf in.

Maak geluid (bijvoorbeeld met je stem) en teken tegelijkertijd op het scherm. Speel het geluid opnieuw door over de tekening te bewegen.

0 reacties

SoundCloud is een platform om muziek en geluiden mee te delen. Maar het is ook een bron om muziek en geluiden op te zoeken.

2 reacties

Maak je muziek samen met de Toca Band.

0 reacties

Met deze app kun je samen muziek maken. De instrumenten zijn zo opgesteld dat er met maximaal vier personen tegelijk op één iPad muziek gemaakt kan worden. Ook is er een mixpane...

0 reacties

Muziek-app waarmee nummers van Bruno Mars tot Mozart gespeeld kunnen worden met de aanslagen met je vingers. Speel zo goed mogelijk en je speelt nieuwe nummers vrij.

0 reacties

Binnen deze app moet men ritmisch tikken om punten te scoren. Er kunnen gratis meer nummers.worden gedownload.

Deze app bevat verschillende oefeningen om stap voor stap op een speelse manier noten te leren lezen en deze direct op de piano te spelen. De app maakt gebruik van bestaande tra...

0 reacties

Een app om op een creatieve en innovatieve manier muziek te componeren met visuele elementen.

App om met akkoorden muziek te leren maken. Je kunt kiezen voor gitaar, piano, ukelele en een tuner.

0 reacties

Eenvoudige app waarin twintig bekende kinderliedjes meegezongen kunnen worden met de muziek of ze kunnen door de iPad worden meegezongen.

0 reacties

App met oefeningen en de mogelijkheid om eenvoudig piano te spelen. Met allerlei toetsinstrumenten om je riedels anders te laten klinken. Verbeter je skills zodat je achter een ...