Image

Lesvoorbereiding

1 reactie

Eenvoudige flitskaarten-app waar je eigen woorden en plaatjes in kunt invoeren. Ook kunnen bestaande kaartensets van Quizlet ingevoerd worden.

0 reacties

Eenvoudige flitskaarten-app waar je eigen woorden en plaatjes in kunt invoeren. Ook kunnen bestaande kaartensets van Quizlet ingevoerd worden.

2 reacties

App met verschillende groepsactiviteiten die de samenwerking en het groepsklimaat bevorderen.

App met kant en klare werkvormen en energizers voor gebruik in de klas. In de pro-versie staan meer werkvormen en energizers dan in de gratis versie.

2 reacties

App met verschillende werkvormen om te gebruiken in de klas. Door te schudden krijg je een willekeurige werkvorm voorgeschoteld.

1 reactie

Met CamScanner digitaliseer je alle papieren documenten door middel van foto-opnamen. De gratis app heeft een watermerk en beperking in het aantal documenten.

0 reacties

Stopwatch die weergeeft tot 1/100 seconde.

Deze app kan ingezet worden om het klassenmanagement te regelen. Rood staat voor niet storen, bij groen mag een leerling vragen stellen. Kan ook gebruikt worden om aan te geven ...

Educatieve films voor basis- en voortgezet onderwijs.

Flipboard geeft op een heel visuele manier inzicht in alle inhoud van sociale netwerken waarop je een abonnement hebt. Alsof je door een tijdschrift bladert dat speciaal voor jo...

4 reacties

App met alle hoofdstukken uit het BoekTweePuntNul: 200 sociale media- en Web 2.0 applicaties of praktische webtools op heldere wijze omschreven door experts.

Via deze app kun je je eigen kralenplank ontwerpen.

0 reacties

Digitale versie van het boek 'Wat werkt op school' op basis van elf factoren die tot betere leeropbrengsten werken. Naslagwerk voor leerkrachten/docenten.

2 reacties

Deze doordenkers gaan over het beroep van leraar. Ze zetten je aan het denken en laten je misschien een situatie eens van een andere kant bekijken.

8 reacties

App om aantekeningen te maken en op te slaan in de cloud.

1 reactie

Met MindMeister maak je mindmaps, deze kun je aanpassen en delen met anderen.

15 reacties

Tekstverwerker voor dyslectische leerlingen of mensen met lees- en schrijfproblemen. Teksten kunnen worden voorgelezen, er zitten woordvoorspellers in de app, lettertype dyslexi...

0 reacties

Maak je eigen overzicht met links met Symbaloo en organiseer zo alle inhoud voor je lessen.

0 reacties

Officiële app om door de video's van de Khan Academy te bladeren en ervan te leren.

App om eenvoudig groepen samen te stellen.