Large

petra van Kluijve

· Primair onderwijs · Meer details

ik ben ouder van drie kinderen in de leeftijd van 7,9 en 11 jaar oud. Ik zou graag te weten komen of er voor hen iets te halen valt op deze site

Categorieën
Eduapper sinds
juli 2017
0 reacties

Leer woorden herkennen met deze game. Maak woorden van de afbeeldingen die je ziet, de woorden worden steeds moeilijker.

2 reacties

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Gratis versie alleen optellen, aftrekken en gemengd.

0 reacties

Puzzelgame waarin eenvoudige rekensommen gemaakt moeten worden. Het antwoord is er al, de leerling moet de som erbij maken.

1 reactie

Met deze app oefen je de procentsommen. Met ingebouwde rekenmachine, uitgewerkte voorbeelden en hulpfunctie. Deze functies kan men aan of uit zetten.

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

0 reacties

Een website met veel informatie over informatievaardigheden, het goed leren beoordelen van informatie en verzamelen van bronnen. Met een handige checklist om te bekijken om een ...

1 reactie

Met deze webapp kun je online taal oefenen. Flitsen, dictee, zinsontleden, woordenschat, werkwoorden, spelling of lezen, het zit er allemaal in. De omgeving is adaptief, dus pas...