Medium

tabletday

Lijst van Pieter Goossens

4 reacties

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Gratis versie alleen optellen, aftrekken en gemengd.

1 reactie

Speel scrabble met anderen. Als je de taal op bijvoorbeeld Engels instelt dan leer je ook nog Engelse woorden!

App om vergelijkingen te oefenen. Ziet er uit als een middeleeuwse game.

0 reacties

Puzzelgame waarin eenvoudige rekensommen gemaakt moeten worden. Het antwoord is er al, de leerling moet de som erbij maken.

App met flashcards om te leren rekenen. De app is niet in het Nederlands maar wel bruikbaar. Veel verschillende sommen, open antwoorden of meerkeuze.

2 reacties

Puzzelspel, verbind de tandwielen zo aan elkaar dat het allemaal gaat lopen.

0 reacties

Leg de blokjes in de goede vorm. Koppel voor het leereffect oppervlaktes aan de blokjes.

1 reactie

Puzzel/game om aan je ruimtelijk inzicht te werken. Verbind de gekleurde bollen met elkaar, ze mogen niet door elkaar. Speel alle levels uit of speel tegen de klok.

0 reacties

Ontdek woorden in een letterveld. Doe het zo snel mogelijk en speel samen met anderen.

2 reacties

Met deze app ontwerp je een zo stevig mogelijke brug die via verschillende testjes wordt gecontroleerd op sterkte. Uitwisselen van ontwerpen is ook mogelijk.

0 reacties

App om de topografie van Nederland te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de provincies en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

Leer logisch denken om straks natuurkundige begrippen beter te begrijpen. Dit spel helpt je daar op een leuke manier bij!

Deel de oppervlakte door de helft. Een leuke game om te beginnen met breuken, procenten, meten en meetkunde.

Oefen de onderdelen van werkwoordspelling, tevens leer je de persoonsvorm en het onderwerp herkennen. Dit zijn belangrijke vaardigheden om de werkwoordspelling goed te doen.

2 reacties

Online woordenboek met meer dan 3000 spreekwoorden en uitdrukkingen en een quiz om jezelf te testen.

0 reacties

Officiële Wikipedia-app voor de tablet. Vind je kennis in deze online encyclopedie en schrijf zelf mee als de informatie niet klopt.