Open uri20140325 25930 xd1myt

Nicolette de Gooijer

Toon
0 reacties

App met heel veel informatie (tekst en film) over de Nederlandse geschiedenis. Alles weergegeven op een overzichtelijke tijdbalk.

Serious game over de handelaren in de Gouden eeuw met informatie uit de tijd van 1594 tot 1612.

Prachtige app om het sterrenstelsel mee te ontdekken en van alles te weten te komen.

0 reacties

Vlieg met je vingers over de wereld met deze app. Bekijk verre landen of juist je eigen buurt.

0 reacties

Met Garageband kun je muziek maken en opnemen. Alle instrumenten (gitaar, bas, toetsen, drums, snaarinstrumenten) speel je eenvoudig zelf in.

Interactief topografie leren?Als de leerlingen een topografie opdracht moeten doen. Laat ze in Google Earth een lijst maken van de steden die ze moeten leren in  mijn plaatsen ....

0 reacties

Met deze app mix je twee talen en leer je ze spelenderwijs. De app werkt met de talen spaans, frans, duits, portugees, italiaans en engels. De combinatie nederlands-engels is nu...

App om bladmuziek te schrijven.

Kleuters leren omgaan met iMotion door middel van een voorstelling te maken met speelgoeddieren in een circustent.

De leerlingen praten met leerlingen van een school uit Engeland over dagelijkse dingen.  Ze stellen zichzelf voor en oefenen in een echte situatie hun Engelse spreekvaardigheid.

Met behulp van deze app kunnen kinderen verhalen vertellen met behulp van plaatjes en woorden. Ze kunnen ook hun eigen stem opnemen.

Mingoville is een stad waar de flamingo familie Pinkelton woont. Door 10 missies met allerlei activiteiten en spellen te doorlopen, leren kinderen Engels. Via een administraties...

Engelse les met verschillende thema's: kleuren, nummers, dieren, fruit, lichaamsdelen, kleding, voertuigen en voeding.

1 reactie

Leer lezen met de Letterprins. De app is adaptief, bij goede antwoorden gaat het niveau en tempo omhoog.

Interactief verhaal over Timo. Er gebeuren rare dingen als het staartje van de zelfgemaakte hond van Timo afbreekt.

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Betaalde versie allerlei rekenopdrachten.

0 reacties

App om de topografie van Nederland te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de provincies en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.