Img 8665

Taal+spelling

Opties?

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

3 reacties

Oefen met spelling in beeld de moeilijke spellingsregels van onze taal. Wel eens moeite met d of t of een tussen-n? Dan is deze app een uitkomst. Met in-app aankopen kun je alle...

5 reacties

App om instructies en toetsen te maken en klassikaal af te nemen.

2 reacties

Test je kennis over Nederlandse spreekwoorden en gezegdes. Oefen met 300 spreekwoorden en meer dan 1500 gezegdes.

Met deze app oefen je de Nederlandse grammatica (zinsontleding en woordsoorten), woordenschat en werkwoorden.

Serious game over de handelaren in de Gouden eeuw met informatie uit de tijd van 1594 tot 1612.

0 reacties

Oefen alle onderdelen van de rekendoelen voor groep 7-8: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen, breuken, procenten, verhoudingen, kommagetallen en meten.

1 reactie

Met deze app oefen je de procentsommen. Met ingebouwde rekenmachine, uitgewerkte voorbeelden en hulpfunctie. Deze functies kan men aan of uit zetten.

0 reacties

Je kunt oefenen met het op de juiste manier schrijven van woorden. De leerling typt zelf de woorden en spreekt zelf de woorden in. Dan kan er geoefend worden. Vooral goed te geb...

0 reacties

Leer woorden herkennen met deze game. Maak woorden van de afbeeldingen die je ziet, de woorden worden steeds moeilijker.

0 reacties

Oefen met deze app de zinsontleding. Hak de zinnen zinsdelen en bepaal hot zinsdeel het onderwerp, de persoonsvorm, het werkwoordelijk gezegde, het lijdend voorwerp, het meewerk...

1 reactie

Met Klasbord kan op eenvoudige manier de communicatie tussen ouders en school gevoerd worden binnen een gesloten omgeving.