Medium

Narine

Wiskunde

Schrijf wiskundige formules uit en bereken ze.

Maak je wiskundige berekeningen inzichtelijk met Sketchpad Explorer.

Je krijgt de uitkomst van een bepaalde som en je moet zelf de plussen, minnen en haakjes toevoegen om tot het juiste antwoord te komen. De leraar krijgt per email alle antwoorde...

Maak grafieken om je statistieken inzichtelijk te maken en leer grafieken (staaf-, lijn- of een taartdiagram) interpreteren.

Rekenmachine app. In de staande stand basis-knoppen en in de liggende stand veel uitgebreide mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijke app om de breuken te leren. Met korte instructies en verschillende oefenmogelijkheden: benoemen, vergelijken, optellen en vermenigvuldigen van breuken.

Met deze game leer je breuken vermenigvuldigen, maar het werkt andersom: eerst krijg je het antwoord en je moet de som er bij maken. De leraar krijgt per email alle antwoorden i...

0 reacties

Met deze toets train je voor de officiële Cito-rekentoets op 2F en 3F niveau (VO en MBO). De app is gemaakt door de makers van de methode Rekenblokken.

0 reacties

Met deze app kun je de oppervlakte, inhoud of omtrek van een vorm berekenen. Ook worden de formules weergegeven.

Analyseer bewegingen met deze app. De app maakt er een weergave in X vs Y of X en Y van om de beweging/positie weer te geven.

Met deze app kun je allerlei data omrekenen: bijvoorbeeld snelheid, temperatuur, volume en gewicht.

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...

8 reacties

App om aantekeningen te maken en op te slaan in de cloud.

3 reacties

App om digitaal geeltjes 'sticky notes' te plakken, allemaal gezamenlijk op één prikbord. De geeltjes mogen ook foto's bevatten.

Digibord-app waarmee je instructies kunt maken en opnemen. Veel import en export-mogelijkheden.