Medium

Marjan Stam

Lijst van Marjan Stam

RT

2 reacties

Met deze app kun je allerlei reken- en taalspellen doen.

4 reacties

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Gratis versie alleen optellen, aftrekken en gemengd.

Oefen de tafels. Gemaakt door de makers van de methode Wizwijs van Zwijsen. In de liet-versie kun je maar twee spellen spelen.

Gebruiksvriendelijke app om de breuken te leren. Met korte instructies en verschillende oefenmogelijkheden: benoemen, vergelijken, optellen en vermenigvuldigen van breuken.

Deze app is geweldig voor dyslectische leerlingen. Spreek in (zo accentloos mogelijk) en de app zet het om naar tekst. Vervolgens kun je de tekst gebruiken in bijvoorbeeld een m...

Leer de leesletters met deze app: hoofdletters en kleine letters. Koppel ook de letters aan woorden die bij deze letters horen en leer ze allemaal!

2 reacties

Maak eigen woordenlijsten om vervolgens mee te flitsen. In de app staan ook al veel woordenlijsten (op verschillende niveau's).

Net als bij het gewone PimPamPet-spel is het de bedoeling bij een bepaalde beginletter zo snel mogelijk een woord te vinden. Oefenen met beginletters van allerlei zaken. Woorden...

2 reacties

Test je kennis over Nederlandse spreekwoorden en gezegdes. Oefen met 300 spreekwoorden en meer dan 1500 gezegdes.

5 reacties

Prachtige game die vooral je (technisch) inzicht op de proef stelt.

2 reacties

Met deze app ontwerp je een zo stevig mogelijke brug die via verschillende testjes wordt gecontroleerd op sterkte. Uitwisselen van ontwerpen is ook mogelijk.