Image

Menselijk lichaam

Lijst van Marieke Willems

Dit is een testlijst om alle apps van het menselijk lichaam bij elkaar te krijgen.

Mooie 3D-modellen van orgaansystemen in het menselijk lichaam.

Prachtige app om de menselijke anatomie te bestuderen. Mannelijke en vrouwelijke anatomische modellen met 3400 anatomische figuren in 3D met informatie over locatie, vorm, funct...

Mooie 3D-modellen van orgaansystemen in het menselijk lichaam.

Geeft visuele informatie over meer dan 500 onderdelen van het menselijk lijf.

Antwoorden over allemaal vragen over het menselijk lichaam.

Bekijk het menselijk lichaam met schematische tekeningen van de anatomie (skelet, spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en de ademhaling) met nederlandse namen erbij.

Notitie
Dit is een echte onderbouw app. Hij is leuk en informatief, maar geeft de werkelijkheid niet helemaal weer. Je kunt verschillende personen maken. Er zitten ook animaties in om te laten zien hoe een persoon ziek wordt.
1 reactie

Mooie app over het menselijk lichaam met nu al 6 systemen zoals ademhaling, botten of het zenuwstelsel. Je moet het zelf zo snel mogelijk goed samenstellen.

0 reacties

App die laat zien hoe het lichaam werkt. Met in-app-aankopen kunnen alle systemen worden aangekocht. Met overzichtelijke afbeeldingen.

0 reacties

Ontdek het eigen lichaam met deze app. Wat kun je doen als je ziek bent?

1 reactie

Met behulp van de printbare 'target image' kun je met je iPad de verschillende orgaansystemen van de mens, afzonderlijk, of in samenhang met elkaar bekijken in augmented reality.

Anatomie-app met verschillende onderdelen: spieren, botten, luchtwegen, spijsvertering, urinewegen, zenuwstelsel, voortplantingsorganen en het endocriene systeem.

Deze app bevat de essentiële informatie en 3D-modellen over de anatomie van het menselijk skelet.

Via stappen van 10 zoom je steeds dieper op een menselijke hand in. Je duikt in de botten en ontdekt hoe gebroken botten weer helen. Tot op de celstructuur nauwkeurig.

0 reacties

Bekijk het menselijk hart en de activiteit wanneer het klopt met een bepaalde snelheid.

0 reacties

App waarin je het hart virtueel ziet kloppen en alle functies kunt bekijken in 3D-modellen.

0 reacties

De groei van een embryo 3D in beeld. Van week tot week met 3D-beelden hoe de ontwikkeling van bevruchting tot volgroeide foetus gaat. De app kan een week gratis gebruikt worden,...

0 reacties

Deze app bevat de essentiële informatie over de anatomie van de menselijke spieren. Daarbij staan meer dan 650 oefeningen beschreven en in 3D-animatie om de spieren gericht te t...

1 reactie

Een educatief spel over hoe te handelen bij een hartstilstand.

Door de camera op jezelf te richten kun je snel en gemakkelijk je hartslag aflezen. De hartslag is ook te zien op grafiek. De app heeft een in-app aankoop.

Je kunt met deze app kijken hoe snel je hartslag is en hoe snel je ademhaling is.

Deze app leert kinderen wat ze moeten doen in geval van een ongeluk.

Thema: Blessures 1 Het skelet 2 Uit welke stoffen bestaan beenderen? 3 Rechtop staan 4 Hoe kom ik in beweging? 5 Lichaamshouding Stercollecties zijn open digitale leerli...

Stercollecties zijn open digitale leerlijnen van actueel, multimediaal en leerlinggericht materiaal voor het voortgezet onderwijs. Stercollecties kunnen aanvullend gebruikt word...

In deze app wordt in stapjes de ontwikkeling van het ongeboren kind gerepresenteerd.