Open uri20131128 6010 1rc24a9

Mirjam Krijger

· Primair onderwijs · Meer details

ICT-coördinator en intern begeleider op de St. Jozefschool in Vlissingen.

Categorieën
Eduapper sinds
juni 2013

De leerlingen maken in tweetallen met behulp van comic life een strip over de stromingen feminisme, socialisme of liberalisme.

De kinderen schrijven aan de hand van hun mindmap een weettekst over een bijzondere sport bijvoorbeeld sumoworstelen in Japan, capoeira in Brazilië enz.

De kinderen stellen zichzelf aan elkaar voor in het Engels.

Sinterklaashuis of sinterklaasboot

1 reactie

Eenvoudige mindmap-app waarin ook beelden verwerkt kunnen worden en je in een blokje kunt tekenen. In deze variant kan op vele manieren gedeeld worden en kan ook online gewerkt...

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

4 reacties

App met alle hoofdstukken uit het BoekTweePuntNul: 200 sociale media- en Web 2.0 applicaties of praktische webtools op heldere wijze omschreven door experts.

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

0 reacties

Met Garageband kun je muziek maken en opnemen. Alle instrumenten (gitaar, bas, toetsen, drums, snaarinstrumenten) speel je eenvoudig zelf in.

12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...

3 reacties

Oefen met spelling in beeld de moeilijke spellingsregels van onze taal. Wel eens moeite met d of t of een tussen-n? Dan is deze app een uitkomst. Met in-app aankopen kun je alle...

0 reacties

Volwaardig tekstverwerker, vergelijkbaar met Word. Pages bestanden kunnen als een pdf, Pages- en Word- bestand weer geëxporteerd worden. Activeer de cloud optie en al je bestand...

0 reacties

Lees je tweets, post je tweets, volg mensen en maak lijsten.

7 reacties

Maak, bewerk, presenteer en deel je prezi-presentaties. Omdat een prezi er anders uitziet dan een normale presentatie met slides, maak je hier vast indruk mee!

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.