Medium

Algemeen

Basis apps voor de kleuters

Met deze app maken kinderen kennis met de cijfers 1 tot en met 10. Hoor en zie de cijfers en leer ze allemaal!

App om de letters te automatiseren. Het is voor het leesproces belangrijk dat kinderen de letters snel herkennen. Letters worden ook uitgesproken.

2 reacties

App om te leren programmeren. Kinderen kunnen zelf verhaaltjes maken, met grote keuze uit 'hoofdpersonen', achtergronden en acties. Zie direct het gevolg van een verandering ter...

0 reacties

In de app Bobo Vormen en Kleuren draait het vooral om goed kijken. Deze app is daarom ook geschikt voor de allerkleinsten. Onderdelen: zoek de schaduw, dezelfde kleur, van klein...

Door middel van deze app kunnen leerlingen cijfers, getallen en hoeveelheden leren tot en met 20. De oefeningen worden steeds moeilijker, waardoor de leerling spelenderwijs leert.

App met 26 prachtige voorleesverhalen voor kinderen van 4 jaar en ouder, geschreven door Rian Visser. Met zoekplaten boordevol geluiden.

0 reacties

In Bobo Getallen leren kinderen tellen en eenvoudige optelsommen maken: tellen met plaatjes, tellen met vingers, kies het juiste getal en maak de som.

0 reacties

In de app Bobo Zoeken het om zoeken, kijken en verbanden leggen: zoekplaat, wat hoort bij elkaar, wat hoort er niet bij en zoek dezelfde.

0 reacties

Deze app bevat opdrachten gericht op de herkenning van klanken en is bedoeld als voorbereiding op het aanvankelijk lezen.

0 reacties

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje met sommen maken, schrijven, kralen tellen en rekenen.

Rekenoefeningen voor de kleuters (beginnende gecijferdheid). De app bevat in-app aankopen.

2 reacties

App met verschillende werkvormen om te gebruiken in de klas. Door te schudden krijg je een willekeurige werkvorm voorgeschoteld.

Via deze app kun je je eigen kralenplank ontwerpen.