Stringio

Onderbouw

Lijst van Jelle Elzinga

Toon
12 reacties

Met Kenny leren kinderen in een spelsituatie schrijfbewegingen, logische reeksen, associëren van categorieën en ruimtelijke oriëntatie. Helaas is deze app niet meer beschikbaar ...

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

App om woordenschat te oefenen met als thema de seizoenen.

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de kinderboerderij. Dit is de app voor de iPad, er is ook een iPhone-versie.

0 reacties

Maak je eigen mozaïek en werk aan je oog-hand-coördinatie en visuele waarneming.

1 reactie

App met drie gratis spellen: 'wat hoort bij elkaar?', tekenen en 'je eigen tijdschrift'. Het vierde spel 'weet je het nog?' kan aangekocht worden in de app.

Educatieve films voor basis- en voortgezet onderwijs.

3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

App om te leren klokkijken, de klokt spreekt de tijden in het Nederlands (of Engels, Duits of zelfs chinees) uit. Met uren, kwartieren en de tijd per 5 minuten.

2 reacties

Met Splits kunnen kinderen in groep 3 van de basisschool het splitsen van getallen oefenen. Bij het rekenen is splitsen belangrijk om de erbij- en eraf-sommen te kunnen maken. ...

3 reacties

Maak stripverhalen met je eigen foto's. Kies een eigen format en voeg tekstballonnen of stickers toe. Veel mogelijkheden om instellingen te wijzigen of te delen.

Samenspeel spel met quizvragen waarin iedereen op eigen niveau mee doet. Voor 2-6 spelers.

0 reacties

Game om breuken te leren. De app maakt gebruik van de bewegingssensor van de iPad.

0 reacties

App om de topografie van Nederland te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de provincies en leer de namen van de provincies, hoofdsteden en grote plaatsen.

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Betaalde versie allerlei rekenopdrachten.

2 reacties

Maak met de app je eigen 3D-figuur en met de knop print kan deze vervolgens zelf in het echt gemaakt worden.

De kinderen oefenen tafels t/m 10. (en met in-app uitbreiding tot 20). Het speleffect zorgt ervoor dat de leerlingen snel antwoord geven. Mogelijkheid om een aantal kinderen hun...

0 reacties

App om de topografie van Europa te oefenen. Vlieg met je vliegtuig over de landen en leer de namen van de landen, hoofdsteden en grote plaatsen.

1 reactie

Atlas waar ook zoekcriteria in kunnen worden ingesteld om zo in te zoomen op bepaalde aspecten.

Kinderen leren over het klimaat en landschappen van verschillende landen

1 reactie

In deze App kan je kiezen wat je wilt vouwen. Je krijgt dan een filmpje te zien, waarin rustig wordt voorgedaan hoe jezelf dit kan vouwen. Loopt op in niveau.

2 reacties

Met deze app kun je allerlei reken- en taalspellen doen.

3 reacties

Speel de leerzame spellen en oefeningen van Squla, niveau groep 1 tot en met 8. Het is wel nodig om in te loggen op je Squla-account.

1 reactie

Mooie app over het menselijk lichaam met nu al 6 systemen zoals ademhaling, botten of het zenuwstelsel. Je moet het zelf zo snel mogelijk goed samenstellen.

Game om topografie van Nederland te oefenen: provincies, hoofdsteden, grote steden, water en eilanden. Werken met meerdere kinderen onder eigen account is mogelijk.