Image

middenbouw rekenen

Lijst van Bram van Mil

Rekenapps waarmee de kinderen hun rekenvaardigheden kunnen trainen

3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Betaalde versie allerlei rekenopdrachten.

Leren klokkijken, analoog en digitaal. Instellingen mogelijk en verschillende oefenmogelijkheden.

Mooi vormgegeven app om munten te leren. Met veel verschillende munteenheden en mogelijkheid om ermee te rekenen: rangschik de munten en bereken bijvoorbeeld je wisselgeld.

De kinderen oefenen tafels t/m 10. (en met in-app uitbreiding tot 20). Het speleffect zorgt ervoor dat de leerlingen snel antwoord geven. Mogelijkheid om een aantal kinderen hun...

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

App om te leren klokkijken, de klokt spreekt de tijden in het Nederlands (of Engels, Duits of zelfs chinees) uit. Met uren, kwartieren en de tijd per 5 minuten.

0 reacties

Kinderen kunnen oefenen met optel, aftrek, deel en keersommen. je kan ook kiezen voor verschillende sommen door elkaar. De sommen staan op het bord bovenaan. De antwoorden sprin...

0 reacties

Hele getallen optellen, aftrekken, vermenig- vuldigen, delen en tafels oefenen. Ook door elkaar mogelijk. Het spel wordt aangepast aan je niveau, na iedere serie opgaven. Na ied...

2 reacties

Met deze app kun je allerlei reken- en taalspellen doen.

0 reacties

Gratis rekenmachine zonder reclame. Geen uitgebreide functies. Werkt met voice-over-functie.

Gebruiksvriendelijke app om de breuken te leren. Met korte instructies en verschillende oefenmogelijkheden: benoemen, vergelijken, optellen en vermenigvuldigen van breuken.

Leer spelenderwijs de getallen kennen door de puzzels te maken. Rekenen in een game!