Medium

Appjes bovenbouw

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via deze student-app.

De kinderen oefenen tafels t/m 10. (en met in-app uitbreiding tot 20). Het speleffect zorgt ervoor dat de leerlingen snel antwoord geven. Mogelijkheid om een aantal kinderen hun...

Oefen de onderdelen van werkwoordspelling, tevens leer je de persoonsvorm en het onderwerp herkennen. Dit zijn belangrijke vaardigheden om de werkwoordspelling goed te doen.

1 reactie

Bekijk hoe je planten moet onderhouden en neem contact op met experts als je het niet weet.

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

2 reacties

Maak eigen woordenlijsten om vervolgens mee te flitsen. In de app staan ook al veel woordenlijsten (op verschillende niveau's).

Encyclopedie van roofvogels en uilen van Nederland. Met geluid.

Help Petssons om zijn uitvindingen nog beter te maken.

2 reacties

Met deze app ontwerp je een zo stevig mogelijke brug die via verschillende testjes wordt gecontroleerd op sterkte. Uitwisselen van ontwerpen is ook mogelijk.

0 reacties

In deze app bouw je zelf constructies en test je hoe stevig ze zijn.

In totaal 50 verschillende kaarten met opdrachten over planten, dieren en dingen die je in de natuur tegenkomt bij een wandeling.

Interactief boek met onderwerpen zoals de opwarming van de aarde, windenergie en het leven in verschillende klimaten op de wereld.

0 reacties

Deze app biedt de mogelijkheid om het bewegen van de continenten gedurende de hele geologische geschiedenis te bekijken, voor elke plek op aarde. Het verschuiven van de continen...

Game om topografie van Nederland te oefenen: provincies, hoofdsteden, grote steden, water en eilanden. Werken met meerdere kinderen onder eigen account is mogelijk.

Met deze app kun je virtueel door het oude Rome lopen. Bekijk hoe de gebouwen er toen uitzagen en wat de verschillen met nu zijn.