Image

Meessie's favorieten

Mijn favorieten op een rijtje.

Digibord-app waarmee je instructies kunt maken en opnemen. Veel import en export-mogelijkheden.

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via deze student-app.

3 reacties

Oefen met spelling in beeld de moeilijke spellingsregels van onze taal. Wel eens moeite met d of t of een tussen-n? Dan is deze app een uitkomst. Met in-app aankopen kun je alle...

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

0 reacties

Met BookCreator maak je je eigen iBooks op de iPad. Voeg plaatjes, filmpjes of geluidsbestanden toe en stuur ze naar jezelf of anderen.

0 reacties

Oefen alle woordjes voor een woordjesoverhoring voor een vreemde taal.

2 reacties

App om verbinding te maken met een digibord met ProWise Presenter. De app kan ook gebruikt worden als stemkastje, remote voor het digibord en om samen activiteiten uit te voeren.

0 reacties

In deze app zitten verschillende oefeningen en spellen voor het vergroten van de woordenschat, zoals Flashcards, Bingo, Match Up en Foto Touch. De content is Engels, maar is een...

2 reacties

Maak eigen woordenlijsten om vervolgens mee te flitsen. In de app staan ook al veel woordenlijsten (op verschillende niveau's).

0 reacties

App om stopmotion-filmpjes te maken. Zeer veel instellingen en exportmogelijkheden!

1 reactie

Met Klasbord kan op eenvoudige manier de communicatie tussen ouders en school gevoerd worden binnen een gesloten omgeving.

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

3 reacties

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie en besturingsfunctionaliteit voor de computer.