%3fasid=243464413440141&height=200&width=200&ext=1588838230&hash=aetywadybxfibd2u

mearg fessha

Leerling / Student op Udens College · Meer details

Leerling / Student op Udens College

Eduapper sinds
april 2020

Tellen, woordenschat en puzzelen voor de allerkleinsten. Met ondersteuning in taal.

1 reactie

Speel bingo met sommen. Los de som op en kies het antwoord in het raster. Wanneer heb je bingo? Je kunt deze app helemaal op je eigen niveau instellen.

0 reacties

Stel je eigen muziekband samen en begin met muziekmaken. Kies de instrumenten die je sterren mogen bespelen. En bespeel zelf ook een instrument. Welk lied kun jij componeren?

1 reactie

In de app van de voorleeshoek kun je allemaal gesproken prentenboeken vinden. Deze worden geanimeerd voorgelezen.

0 reacties

Met Sizzle en Stew koken en een rommeltje maken. Maar je kunt het ook weer opruimen.

De digitale variant van het bekende geheugenspel Jakkiebak, kippenkak!

App voor oudercommunicatie van BasisOnline. De school moet wel een licentie hebben afgesloten om dit te kunnen gebruiken.

Leer in spelvorm met dino's alle vormen kennen, dit deel is voor de jongste deelnemers. De kinderen van middenbouw kunnen met deze app leren rekenen.

3 reacties

App met een virtuele school. Digitale vakken, meerdere ruimtes, kinderen, leerkrachten, experimenten, etc. Bijna een echte school.

0 reacties

Met Yammer kun je binnen een organisatie kanalen maken om laagdrempelig te communiceren. Iedereen van het bedrijf kan zich aanmelden bij een kanaal. Yammer is onderdeel van Offi...

ZOOM is een platform waarmee je in tweetallen of met grotere groepen kunt videoconferencen. In de PRO-versie zitten ook een aantal extra opties, bijvoorbeeld om in kleinere groe...

0 reacties

Pexip is de app die hoort bij videoconferencing. Als er door een organisatie Virtual Meeting Rooms (VMR) in gebruik zijn, kan de deelnemer met Pexip deelnemen aan het videogespr...