10501761 10152267922043693 7468156571137694974 n

Bright Side of Life

Lijst van Martyn Simpson

"Bright Side of Life" (BSL) ontwikkelt apps voor Android en Apple iOS (iPhone en iPad). EnToen Nu en EnToen Nu lite zijn ontwikkeld door BSL.

0 reacties

App met heel veel informatie (tekst en film) over de Nederlandse geschiedenis. Alles weergegeven op een overzichtelijke tijdbalk.

Notitie
Canon van Nederland (Lite versie - geen opdrachtenwiel of vensterplaaten): Heb jij ook wel eens moeite met de Nederlandse geschiedenis?Hunebedden, Karel de Grote, Koning Willem I, de Wereldoorlogen... Met de EnToen app wordt alles duidelijker. Ontdek de Canon van Nederland op school en thuis op je tablet (voor groep 5 tot en met groep 8). De 'EnToen Nu' Canon van Nederland bestaat uit vijftig 'vensters' die samen het verhaal van Nederland laten zien. Open een venster en je krijgt zicht op één van de personen, voorwerpen of gebeurtenissen die hebben bijgedragen aan het Nederland waarin wij nu leven. Bekijk foto’s en filmpjes, links naar websites en maak leuke opdrachten samen met klasgenoten of vrienden.
1 reactie

App met heel veel informatie (tekst en film) over de Nederlandse geschiedenis. Alles weergegeven op een overzichtelijke tijdbalk. Gericht op de leerinhouden van groep 5 t/m 8 in...

Notitie
Canon van Nederland: Heb jij ook wel eens moeite met de Nederlandse geschiedenis? Hunebedden, Karel de Grote, Koning Willem I, de Wereldoorlogen... Met de EnToen app wordt alles duidelijker. Ontdek de Canon van Nederland op school en thuis op je tablet (voor groep 5 tot en met groep 8). De 'EnToen Nu' Canon van Nederland bestaat uit vijftig 'vensters' die samen het verhaal van Nederland laten zien. Open een venster en je krijgt zicht op één van de personen, voorwerpen of gebeurtenissen die hebben bijgedragen aan het Nederland waarin wij nu leven. Bekijk foto’s en filmpjes, links naar websites en maak leuke opdrachten samen met klasgenoten of vrienden.