Medium

Letters

Lijst van Martijn Dijkman

Letters/woorden lezen

Toon

Omschrijving: letters en woorden leren lezen, woordenschat ontwikkeling en begrijpend lezen. Doelgroep: vanaf 5 jaar  Prijs: € 3,59 voor iPhone (ook bruikbaar voor iPad en iP...

Leer de leesletters met deze app: hoofdletters en kleine letters. Koppel ook de letters aan woorden die bij deze letters horen en leer ze allemaal!

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.

1 reactie

App-versie van het houten bordspel van Educo. Leer zoeken en tellen op een speelse manier.

0 reacties

Kook het eten. Snijd alles in stukjes, kook het en maak er iets lekkers van.

Bij het gebruik van deze app laat je kleuters kennis maken met geometrische vormen, zoals de vierkant, rechthoek, driehoek en cirkel. Met twee fantasiefiguren (Tam en Tao) loopt...

Bij de app Hungry Guppy gaat het erom dat je moet aanvullen tot een bepaald getal. In de werkbladen die ik gemaakt heb doe je dit ook.

In deze app kunnen kinderen op hun eigen tempo erbij en eraf sommen maken. Als hulp zijn er knikkers en blokjes die ze kunnen gebruiken maar de getallen meteen invullen kan ook....

Hoe mooi is het om een kleuter-bouwwerk vast te leggen met deze app. Een kleuter bouwt iets met blokken of constructiemateriaal. U maakt van het bouwwerk in opbouw foto's in dez...

0 reacties

App waar bij je een voorbeeld kunt nabouwen en zelf kunt bouwen. Kinderen leren dan dat ze niet eerst het dak kunnen maken en dan pas alles wat er onder zit.

0 reacties

App om de ruimtelijke oriëntatie te vergroten. Een vogel in een auto moet door het verkeer worden geloodst zonder dat andere auto's of figuren tegen hem aan botsen.

0 reacties

Oefeningen om seriëren te oefenen. Loopt op in moeilijkheidsgraad.

0 reacties

Met deze app kan je een weerfoto maken van je locatie. De foto van de omgeving van de klas wordt verrijkt met de actuele weergegevens.

Pic College is een gratis app waar je mooie collage's mee kunt maken. Er kunnen tegen betaling meer stickers worden toegevoegd.