Martijndewinter

Mijn rekenapps

Gebruiksvriendelijke app om de breuken te leren. Met korte instructies en verschillende oefenmogelijkheden: benoemen, vergelijken, optellen en vermenigvuldigen van breuken.

Schrijf wiskundige formules uit en bereken ze.

1 reactie

Met deze app oefen je de procentsommen. Met ingebouwde rekenmachine, uitgewerkte voorbeelden en hulpfunctie. Deze functies kan men aan of uit zetten.

0 reacties

Met deze app kun je de oppervlakte, inhoud of omtrek van een vorm berekenen. Ook worden de formules weergegeven.

0 reacties

RekenApp is een rekenmachine die gewoon kan rekenen maar die ook weet wat maten en eenheden zijn. Hij kan dus uitrekenen dat een pak melk van 7 cm x 7cm x 20,5 cm inderdaad een ...

0 reacties

Digitale versie van het roadblock spel van smart games. Het doel is om een boef klem te zetten met politiewagens. Deze app helpt het wiskundig inzicht vergroten.

0 reacties

Met deze app kan je de basisvaardigheden rekenen oefenen. Je moet binnen de tijd de opgave oplossen en je kunt kiezen uit eenvoudige, medium of moeilijke opgaven.

0 reacties

App om het ruimtelijk inzicht te vergroten. Je moet in zo min mogelijk zetten de auto's verschuiven om je eigen auto van de parkeerplaats te rijden.

0 reacties

Met deze app kan men 63 geometrische figuren in 3D verkennen en de uitslagen ervan bekijken.

0 reacties

Oefen de tafels tot en met 12 als een kruiswoordpuzzel.

1 reactie

Met deze app is het mogelijk sommen te oefenen. Na het maken van 20 sommen worden deze nagekeken. Zijn er 19 sommen goed mag het kind een sticker uitzoeken met een leuk geluid.

0 reacties

Leer optellen, delen (ook met rest), procentrekenen, Romeinse cijfers lezen en schrijven, vermenigvuldigen. De voice-over functie kan gebruikt worden, dus goed bruikbaar voor ...

Een game om logisch beredeneren te oefenen. Er zitten makkelijke oefeningen in het spel en hele moeilijke, in totaal 30.