Large

Marita Ponten

logopedist · Meer details

logopedist

Eduapper sinds
november 2013
0 reacties

Prachtig prentenboek met allemaal spelletjes waarin met animaties het verhaal tot leven komt. Kun jij het kleine uiltje terugvinden?

0 reacties

Speel galgje met elkaar of tegen de computer. Kies voor korte, middellange of lange woorden en maak het je zo moeilijk mogelijk. Zorg dat de robot niet uit elkaar valt!

Met deze app leer je woorden en zinnen lezen en woorden spellen. Het is een mooi vervolg op de app waarmee je letters leert van Juf Jannie.

Met deze app - gebaseerd op de Kikker-boeken van Max Velthuijs - kunnen de jongsten heerlijk spelen. Alle onderdelen van een verjaardag komen voorbij: de kamer versieren, de taa...

Leer de leesletters met deze app: hoofdletters en kleine letters. Koppel ook de letters aan woorden die bij deze letters horen en leer ze allemaal!

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de de zee.

Leerlingen maken een mindmap over een bepaald onderwerp om voorkennis te activeren.

Maak je eigen interactieve prentenboek met deze app. Voeg eigen plaatjes/foto's in en neem je eigen stem op. Er zit ook een creation pack in met allemaal kant en klare plaatjes.

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.

4 reacties

Animatie app om zelf animaties te maken. Kies de poppetjes en spreek in met je eigen stem.

3 reacties

Maak stripverhalen met je eigen foto's. Kies een eigen format en voeg tekstballonnen of stickers toe. Veel mogelijkheden om instellingen te wijzigen of te delen.

1 reactie

Eenvoudige mindmap-app waarin ook beelden verwerkt kunnen worden en je in een blokje kunt tekenen. In deze variant kan op vele manieren gedeeld worden en kan ook online gewerkt...

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via deze student-app.