Large

marisol croes

Leerkracht / Docent op zmlk · Speciaal onderwijs · Meer details

Leerkracht / Docent op zmlk

Categorieën
Eduapper sinds
januari 2014
1 reactie

Digitaal kasboekje voor kinderen om te leren omgaan met geld. Houd je zakgeld bij en noteer wat je koopt. Ook kun je een verlanglijstje maken.

0 reacties

ColourCode is een smartgame waarbij je elke keer tangram-opdrachten krijgt die steeds moeilijker worden. Train je ruimtelijk inzicht!

Met deze app kunnen de kleinsten hun geheugen trainen. Welke plaatjes komen voor in de grote plaat? Als ze het samen spelen dan kan ook de woordenschat getraind worden.

In deze app teken je figuren na. Dit natekenen doe je op verschillende rekenkundige manieren. Je mag met de gratis versie 32 tekeningen maken.

0 reacties

Deze app hoort bij de cijferset van Marbotic. Deze app is geschikt voor de beginnende rekenaar en helpt bij het leren tellen.

In deze app ga je aan de slag om mozaïek figuren na te maken of zelf een mozaïek figuur te ontwerpen.

1 reactie

Deze app hoort bij de cijferset van Marbotic. De app geeft oefeningen op optellen en aftrekken (meer en minder) te oefenen.

Op veel scholen is men bezig met 21e eeuwse vaardigheden. Welke vaardigheden dit zijn, staan in het volgende model beschreven: http://curriculumvandetoekomst.slo.nl/21e-eeuwse-v...

2 reacties

App om te leren programmeren. Kinderen kunnen zelf verhaaltjes maken, met grote keuze uit 'hoofdpersonen', achtergronden en acties. Zie direct het gevolg van een verandering ter...

2 reacties

Pittig spel. Zorg dat de auto naar de andere kant komt. In deze gratis versie de eerste 35 levels.

0 reacties

Deze app bevat 5 rekenspelletjes rondom het ontdekken getallen.

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

Maak je eigen interactieve prentenboek met deze app. Voeg eigen plaatjes/foto's in en neem je eigen stem op. Er zit ook een creation pack in met allemaal kant en klare plaatjes.

Bovenbouwers vinden het heel leuk om andere kinderen wat te leren. Door ze zelf een tinytap quiz te laten maken voor de onder/middenbouw zijn de kinderen actief met taal bezig (...

0 reacties

Oefen plus-, min-, keer- en deelsommen. Met grote letters.

0 reacties

Je kunt oefenen met het op de juiste manier schrijven van woorden. De leerling typt zelf de woorden en spreekt zelf de woorden in. Dan kan er geoefend worden. Vooral goed te geb...

0 reacties

Leer Engelse woordjes op de goede manier spellen. Met directe feedback.

1 reactie

Met Klasbord kan op eenvoudige manier de communicatie tussen ouders en school gevoerd worden binnen een gesloten omgeving.