Mariekemove jpg klein

Apps voor anderstalige leerlingen

Krijg je kinderen uit de Oekraïne in de klas en is het communiceren lastig? Deze apps kunnen wellicht helpen om te communiceren met behulp van pictogrammen of kunnen helpen om leerlingen sneller de woordenschat op te bouwen.

1 reactie

Deze app is een soort spraakcomputer, hij helpt mensen die moeilijk kunnen spreken. Met picto's geven zij aan wat zij uit willen laten spreken.

0 reacties

Deze app vervangt een spraakcomputer. Helaas is hij nog niet beschikbaar in het Nederlands. Er kan wel zelf spraak toegevoegd worden.

Notitie
Let op aan deze app zijn (hoge) kosten verbonden. Kost wat maar dan heb je ook wat moois. Vervangt een volledige spraakcomputer.

Deze app komt in de buurt van een spraakcomputer. Met een in-app aankoop in de betaalde versie kan ook de Nederlandse spraak worden toegevoegd. In de gratis versie zijn 20 velde...

0 reacties

Met deze app kun je woorden laten uitspreken, een spraakcomputer. De enige taal die er in zit is Engels. Vandaar dus ook goed bruikbaar voor de lessen Engels. Met in-app-aankope...

0 reacties

De uitgebreide versie van My Play Home Lite. Dit is je digitale poppenhuis. Er zitten toiletten, kasten en zelfs een keuken en douche in. Speel alle dingen in je eigen digitale ...

Notitie
In deze app zit geen taal. Hij kan gebruikt worden met andere (nederlandstalige) kinderen of een juf/begeleider om de taal te lezen wanneer je activiteiten in huis uitvoert.

App net zoals de bekende My Playhome waarbij er virtueel een ziekenhuisbezoek beleefd kan worden.

Notitie
In deze app zit geen taal. Hij kan gebruikt worden met andere (nederlandstalige) kinderen of een juf/begeleider om de taal te lezen wanneer je activiteiten rondom een ziekenhuis uitvoert.

App net zoals de bekende My Playhome waarbij er virtueel een bezoek aan een winkel gebracht kan worden.

Notitie
In deze app zit geen taal. Hij kan gebruikt worden met andere (nederlandstalige) kinderen of een juf/begeleider om de taal te lezen wanneer je activiteiten in een winkel uitvoert.
0 reacties

Deze app is een hulpmiddel voor mensen met een verstandelijke beperking bij de communicatie (Augmentative and Alternative Communication; AAC). Communicatie is mogelijk met picto...

0 reacties

Vertaal je tekst (in 64 talen) of spreek in en laat de boodschap vertalen.