Medium

Lego-apps

Een Lego-app is een app die als een doosje met bouwstenen werkt. Elke docent/leerling gebruikt de stenen om iets te bouwen op zijn niveau, van een zelfgekozen onderwerp.

0 reacties

Met BookCreator maak je je eigen iBooks op de iPad. Voeg plaatjes, filmpjes of geluidsbestanden toe en stuur ze naar jezelf of anderen.

1 reactie

Prachtige app om filmpjes mee te maken. Mogelijkheid om projecten met eigen beeld/geluid te maken en de optie om een filmtrailer te produceren volgens vaste thema's.

Animatie app om zelf animaties te maken. Kies de poppetjes en spreek in met je eigen stem. Met deze versie kun je zelfs met je eigen foto's en tekeningen animaties maken!

Digibord-app waarmee je instructies kunt maken en opnemen. Veel import en export-mogelijkheden.

0 reacties

Zeer uitgebreide app waarmee je presentaties kunt maken. Animaties, overgangen, diagrammen en je aantekeningen in een presentatorscherm.

3 reacties

Maak stripverhalen met je eigen foto's. Kies een eigen format en voeg tekstballonnen of stickers toe. Veel mogelijkheden om instellingen te wijzigen of te delen.

Tekenapp die net anders is dan alle anderen. Mooie pennenstreken en je kunt extra pennen en kwasten kopen.

0 reacties

App om stopmotion-filmpjes te maken. Zeer veel instellingen en exportmogelijkheden!

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

0 reacties

Volwaardig tekstverwerker, vergelijkbaar met Word. Pages bestanden kunnen als een pdf, Pages- en Word- bestand weer geëxporteerd worden. Activeer de cloud optie en al je bestand...

5 reacties

App om instructies en toetsen te maken en klassikaal af te nemen.

0 reacties

Met Garageband kun je muziek maken en opnemen. Alle instrumenten (gitaar, bas, toetsen, drums, snaarinstrumenten) speel je eenvoudig zelf in.

0 reacties

Prachtige app om verhalen te maken met ook gesproken verhalen. Tekst naar spraak is ook mogelijk in de app.