Foto %289%29

groep 1 t/m 4

Lijst van Laila Wakrim

Verschillende apps die geschikt zijn voor kinderen van groep 1 t/m 4.

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.

3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.

2 reacties

Met deze app kun je allerlei reken- en taalspellen doen.

0 reacties

Virtueel prikbord. Orden en deel je verzamelingen.

4 reacties

Iedere speler kan op eigen niveau aan rekenvaardigheden werken. Wie is er als eerste rekenkoning? Gratis versie alleen optellen, aftrekken en gemengd.

Letterlegger voor de beginnende lezers om woorden te maken. Gebaseerd op leesmethode Veilig leren lezen.

0 reacties

Leer woorden herkennen met deze game. Maak woorden van de afbeeldingen die je ziet, de woorden worden steeds moeilijker.

Game om te leren optellen. Beginlevels beginnen met bolletjes i.p.v. getallen. Hoe hoger het level hoe meer getallen er aan toegevoegd worden.

Met deze app maken kinderen kennis met de cijfers 1 tot en met 10. Hoor en zie de cijfers en leer ze allemaal!

2 reacties

App met verschillende groepsactiviteiten die de samenwerking en het groepsklimaat bevorderen.

1 reactie

Luister naar de woorden en spel ze correct.

1 reactie

Puzzel/game om aan je ruimtelijk inzicht te werken. Verbind de gekleurde bollen met elkaar, ze mogen niet door elkaar. Speel alle levels uit of speel tegen de klok.

4 reacties

Maak een woordwolk met deze app op basis van een stuk tekst. Je kunt de lay-out en het lettertype aanpassen.

1 reactie

App met drie gratis spellen: 'wat hoort bij elkaar?', tekenen en 'je eigen tijdschrift'. Het vierde spel 'weet je het nog?' kan aangekocht worden in de app.

App om te leren klokkijken, de klokt spreekt de tijden in het Nederlands (of Engels, Duits of zelfs chinees) uit. Met uren, kwartieren en de tijd per 5 minuten.

0 reacties

Oefen alle woordjes voor een woordjesoverhoring voor een vreemde taal.

0 reacties

Prachtig prentenboek met allemaal spelletjes waarin met animaties het verhaal tot leven komt. Kun jij het kleine uiltje terugvinden?

Leuke game die hoort bij de spellingmethode Taal Actief van Malmberg. De app is mooi vormgegeven en de leerlingen kunnen spelenderwijs met spelling aan de slag.

3 reacties

App voor de beginnende lezers. Sluit aan bij de methode Veilig leren lezen van Zwijsen. Drie spellen kunnen gratis gespeeld worden, het vierde spel is een in-app-aankoop.

0 reacties

Maak je eigen mozaïek en werk aan je oog-hand-coördinatie en visuele waarneming.

0 reacties

Zoek het verschil en het buitenbeentje tussen de plaatjes. Versleep het beeld dat er niet bij hoort. De eerste twee zijn gratis.

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje harken, zaadjes zaaien en peentjes oogsten.

0 reacties

Je kunt oefenen met het op de juiste manier schrijven van woorden. De leerling typt zelf de woorden en spreekt zelf de woorden in. Dan kan er geoefend worden. Vooral goed te geb...

Deze app is gericht op het leren analoog klokkijken. Zet de wijzers op de goede stand na de tijd gehoord te hebben. Oefen: hele uren, halve uren , kwart voor en over, vijf voor ...

App om de letters te automatiseren. Het is voor het leesproces belangrijk dat kinderen de letters snel herkennen. Letters worden ook uitgesproken.

0 reacties

Net als bij het ouderwetse Electro zoeken kinderen steeds twee plaatjes bij elkaar die om een bepaalde reden bij elkaar horen: vormen, aangezicht, grootte etc. Hierdoor worden a...

App om te oefenen met sommen tot 20. Oefen met of zonder hulp, splitsen en van alles door elkaar.

Elke schoolmaand een nieuw boek om te lezen in deze app. De boekjes sluiten aan bij het leesniveau van het kind. In de app zit een gratis exemplaar, voor de overige boekjes moet...

Elke schoolmaand een nieuw boek om te lezen in deze app. De boekjes sluiten aan bij het leesniveau van het kind. In de app zit een gratis exemplaar, voor de overige boekjes moet...

Elke schoolmaand een nieuw boek om te lezen in deze app. De boekjes sluiten aan bij het leesniveau van het kind. In de app zit een gratis exemplaar, voor de overige boekjes moet...

Met behulp van de app leren kinderen op een inzichtelijke wijze tellen, optellen en aftrekken. De app heeft een helpfunctie, die gebruik maakt van spraaksynthese en animaties en...

App om woordenschat te oefenen met als thema de seizoenen.

0 reacties

De leerlingen oefenen optellen en vermenigvuldigen in deze rekengame

Oefen de basisvaardigheden (vermenigvuldigen, delen, optellen, aftrekken) met deze game. Klik steeds op het goede antwoord op de bingokaart.

3 reacties

Kinderen kunnen tangrams maken met de bekende figuren van tangram. Ontwerp ook je eigen tangram.

Maak een mozaïek stuk na en oefen de visuele discriminatie (vorm, patroon en kleur).

2 reacties

Met Splits kunnen kinderen in groep 3 van de basisschool het splitsen van getallen oefenen. Bij het rekenen is splitsen belangrijk om de erbij- en eraf-sommen te kunnen maken. ...

1 reactie

Getekend plaatjesboek met tientallen korte duidelijke opdrachten. Bruikbaar voor jonge kinderen (niveau E2) voor de taal- en spraakontwikkeling, kleur- en vormwaarneming en prob...

Rekenoefeningen voor de kleuters (beginnende gecijferdheid). De app bevat in-app aankopen.

Rekenoefeningen voor de kleuters en groep 3. De app bevat in-app aankopen.