Medium

Apps uitproberen

Lijst van Jorik K.

Apps die docenten kunnen inzetten tijdens het lesgeven & apps voor leerlingen met een iPad

2 reacties

Eenvoudige mindmap-app waarin ook beelden verwerkt kunnen worden en je in een blokje kunt tekenen.

7 reacties

Maak, bewerk, presenteer en deel je prezi-presentaties. Omdat een prezi er anders uitziet dan een normale presentatie met slides, maak je hier vast indruk mee!

1 reactie

Digibord-app waarin je (online) en zonder inlog kunt samenwerken. Ook het maken van aantekeningen over een PDF heen is mogelijk.

0 reacties

De digitale versie van het oude Geobord. Leerlingen kunnen met de app geometrische figuren maken. Ze verbinden de punten met lijnen en maken zo hun eigen figuren.

Met deze app kun je een geschreven wiskundige formule omzetten naar tekst. Je kunt er vervolgens een plaatje van maken en deze in andere apps gebruiken.

Schrijf wiskundige formules uit en bereken ze.

2 reacties

Socrative is een gratis tool waarmee je toetsen kunt afnemen. De leerlingen geven antwoorden via hun eigen device. De app verzamelt de antwoorden online en stuurt een rapport na...

Digibord-app waarmee je instructies kunt maken en opnemen. Veel import en export-mogelijkheden.

Maak verschillende type mindmaps, grafieken en diagrammen met deze app. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij het verwerken van lesstof.

0 reacties

Met de app kun je korte de basisvaardigheden rekenen oefenen in wedstrijdelement: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen, delen.