Large

Ko S.

Leerkracht / Docent op Johannes Fontanus College Christelijk Scholengemeenschap voor Mavo Havo Atheneum, 3771 KA BARNEVELD, BARNEVELD · Voortgezet onderwijs · Meer details

Docent muziek, geluidstechnicus en ICT-coördinator. Sinds 2013 Apple Education Trainer (APD).

Categorieën
Teamlid van
Eduapper sinds
januari 2013

Op basis van het akkoordenschema van een bestaand nummer de song namaken. Door op internet te zoeken naar de zogenaamde 'tabs' of 'chords' van een song en daarbij het origineel ...

Maak met een aantal klasgenoten een eigen Stripsody met Strip Designer. Een Stripsody is een grafische partituur met tekeningen en geluiden uit stripverhalen.

0 reacties

Dit is één van de meest uitgebreide app om muziek te bewerken op de iPad (sequenser). Opnemen, editen en ook mixen is geen enkel probleem.

0 reacties

Muziek-app om sporen mee op te nemen en te bewerken. Je hebt een overzicht van het project met de verschillende sporen en kunt daarin werken.

0 reacties

App met een aantal piano, druk en gitaarcursussen. Het wachtwoord is: minicursus.muziek

0 reacties

Zet al je bladmuziek in deze app. Het is heel eenvoudig om een bladzijde om te slaan. Ook kunnen PDF's vanuit diverse cloud-dienten geïmporteerd worden.

Muziekinstrumenten stemmen, gewenste toonhoogte laten klinken, metronoom om tempo te bepalen en in de maat te spelen. Mogelijkheid om muziek op te nemen.

0 reacties

SoundCloud is een platform om muziek en geluiden mee te delen. Maar het is ook een bron om muziek en geluiden op te zoeken.

0 reacties

De app verzorgt het achtergrondorkest, de klas kan meezingen of meespelen op een instrument. De app koppelt direct terug wat goed gaat en wat beter kan.

Explain Everything is de beste app voor het maken van Flipping the Class-filmpjes, omdat je meer dia's kunt bewaren, je kunt in- en uitzoomen op de dia óf de afzonderlijke objec...

Mindmap-app, inclusief functie om te reorganiseren of met kleuren te werken. Mogelijkheid om met een computerprogramma uit te wisselen.

0 reacties

Met Pento maak je je eigen interactieve notities met tekst, video, audio en tekeningen. Het is heel eenvoudig om de media van het internet te halen. De leerling heeft toegang to...

0 reacties

App om stopmotion-filmpjes te maken. Zeer veel instellingen en exportmogelijkheden!

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

Digibord-app waarmee eenvoudig instructies gemaakt kunnen worden. Met opnamefunctie.

1 reactie

Digibord-app waarin je (online) en zonder inlog kunt samenwerken. Ook het maken van aantekeningen over een PDF heen is mogelijk.

Digibord-app waarmee je instructies kunt maken en opnemen. Veel import en export-mogelijkheden.

0 reacties

Met Garageband kun je muziek maken en opnemen. Alle instrumenten (gitaar, bas, toetsen, drums, snaarinstrumenten) speel je eenvoudig zelf in.