Juf jannie

Boeken en verhalen op de iPad

Lijst van Juf Jannie

Boeken en verhalen als apps op de iPad

0 reacties

Brikki is een leeuwtje, lees het verhaaltje zelf of laat je voorlezen. Je kunt zelf ook een verhaal maken met Brikki. Sleep je plaatjes in het verhaal en schrijf je tekst er bij.

0 reacties

Sprookje met mooie animaties over de drie biggetjes.

0 reacties

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje met sommen maken, schrijven, kralen tellen en rekenen.

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje aankleden, bouw een vogelhuisje voor de vogel die het koud heeft en gooi sneeuwballen.

0 reacties

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help oom vliegenier en Nijntje om te vliegen over land, bos en zee.

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje harken, zaadjes zaaien en peentjes oogsten.

App met 26 prachtige voorleesverhalen voor kinderen van 4 jaar en ouder, geschreven door Rian Visser. Met zoekplaten boordevol geluiden.

Interactief verhaal en spelletjes met de kleine grijze muis. Het complete verhaal koop je met in-app-aankopen.

Interactief verhaal met allemaal wilde dieren. Kinderen kunnen veel aanraken in het verhaal.

Een interactief verhaal waarbij er zelf gelezen of voorgelezen kan worden. Thema's: Fleur krijgt een broertje en Sinterklaas komt naar Nederland. Ook zijn er in de app spelletje...

0 reacties

Deze app bevat interactieve verhaaltjes waarbij er zelf gelezen of voorgelezen kan worden. Onder andere het thema tandenpoetsen komt aan bod.

Een mooi vormgegeven interactief boek zonder tekst of verteller over Roodkapje. Het verhaal verloopt door animaties, muziek en interacties.

5 reacties

Interactief prentenboek. Julia en Sam beleven allerlei avonturen in het muizenhuis. Op elke bladzijde van het boek zijn verrassingen te vinden. Beleef de avonturen mee met Julia...

0 reacties

Deze app bevat tien afleveringen van 'Kleine Klaas', twee voorleesverhalen en een swingende clip. De app bevat ook een recept en knutselidee.

Een interactief prentenboek met audio en op iedere pagina een activiteit voor peuters en kleuters over Meneer Big die een dag voor kerstmis nog geen kerstboom heeft.

App met een boek van Youp van 't Hek waarin het gaat over een olifant die denkt dat hij te dik is.

Interactieve versie van het prentenboek dat de Gouden Griffel kreeg in 2010. Het verhaal gaat over het ontstaan van nieuw leven.

Interactief boek met voorleesstem over Prinses Arabella. Binnen de app kan de taal op Engels of Nederlands worden gezet.

Interactief prentenboek waarbij je eerst een dier moet vinden door de onderkant en bovenkant van dieren te combineren. Wanneer je de juiste delen bij elkaar hebt gezocht, begint...

Zes grappige en filosofische verhalen, voorgelezen door Gerda Havertong.

Interactief prentenboek dat in twee versies met verschillende illustraties kan worden voorgelezen De worden kunnen tijdens het voorlezen worden gemarkeerd. Het boek heeft verder...

0 reacties

Mooi vormgegeven interactief verhaal over slaaprituelen.

Een interactief boek met puzzels, interactieve animaties, achtergrondmuziek, geluidseffecten over Mika. Mika’s wens gaat in vervulling. Hij gaat voor de eerste keer met zijn oma...

0 reacties

Interactief boek met voorleesstem, woordspel, kleurplaat en de mogelijkheid om de voorgelezen woorden te laten vergoten.

Interactief prentenboek met voorleesfunctie, geluiden en animaties, kleurplaten en uitleg hoe je een hoedje van papier kan vouwen. In het Engels en Nederlands.

0 reacties

Interactief boek waarbij de lezer in de huid van een ridder kruipt en de route bepaalt. Op iedere pagina zijn er opdrachten.

Interactief Engels prentenboek waarbij de voorgelezen woorden worden gemarkeerd en er verschillende functies in het boek zitten.

Interactief prentenboek met voorleesfunctie, 3D-illustraties en verschillende spelletjes.

1 reactie

Interactief prentenboek met voorleesstem, spelletjes en geluidseffecten in de tekeningen.

Interactief Engels prentenboek waarbij de voorgelezen woorden worden gemarkeerd en er verschillende functies, zoals het opnemen van eigen spraak, in het boek zitten.