Medium

wiskundig denken

Lijst van Katrien v.

0 reacties

Quick Math Jr. behandelt alle essentiële basisbegrippen van wiskunde, waaronder tellen, optellen en aftrekken, plaatswaarden, getallen schrijven en nog veel meer.

0 reacties

Samen met Nijntje en haar vriendjes leren tellen tot tien.

0 reacties

Koop je spullen in de supermarkt, reken af met fictief geld en speel samen supermarktje.

0 reacties

De app is een samenvoeging van 15 apps uit de reeks van my first app. De toegevoegde waarde van deze app is de registratiefunctie voor leerkrachten, RT'ers en logopedisten. Op d...

0 reacties

Deze app is een samenvoeging van 15 apps uit de reeks van my first app. De toegevoegde waarde van deze app is de registratiefunctie voor leerkrachten, RT'ers en logopedisten. Op...

0 reacties

Leer opruimen! Deze app gaat over ordenen en sorteren.

0 reacties

Deze app is gemaakt om de visuele waarneming en en fijne motoriek bij de jongste leerlingen.

0 reacties

App om de jongsten te leren om vormen visueel te onderscheiden. Helpt ook bij ruimtelijke oriëntatie en categorisering.

0 reacties

Iets moeilijkere app om visueel te leren onderscheiden. In een matrix moeten leerlingen de vormen ordenen zodat de rijen en kolommen van de matrix kloppen.

App met 9 spelletjes om te leren tellen en de eerste rekenoefeningen te maken.

App met allemaal leerspelletjes voor de jongsten.

Leer zoeken en tellen op een speelse manier. Gekoppeld aan kleuren. Met zes themaplaten.

1 reactie

App waarbij leerlingen visuele discriminatie leren met behulp van vormen, letters en cijfers en ingewikkelde vormen die samengevoegd kunnen worden.

0 reacties

ColourCode is een smartgame waarbij je elke keer tangram-opdrachten krijgt die steeds moeilijker worden. Train je ruimtelijk inzicht!

1 reactie

App om de ruimtelijke oriëntatie te oefenen. Kinderen moeten steeds de weg van het dier naar het eten maken. Er komen steeds meer dieren bij. Het niveau is instelbaar.

0 reacties

In Bobo Getallen leren kinderen tellen en eenvoudige optelsommen maken: tellen met plaatjes, tellen met vingers, kies het juiste getal en maak de som.

0 reacties

In de app Bobo Vormen en Kleuren draait het vooral om goed kijken. Deze app is daarom ook geschikt voor de allerkleinsten. Onderdelen: zoek de schaduw, dezelfde kleur, van klein...

Vreemde en vaak grappige constructies (uitvindingen) moeten werkend gemaakt worden door de onderdelen op de juiste plek te slepen. Doel van de app is op een speelse manier inzic...

Help Petssons om zijn uitvindingen nog beter te maken.