Large

Jörgen Hilbrands

Leerkracht / Docent op Fioretti College · Meer details

Docent geschiedenis en levensbeschouwing, geïnteresseerd in innovatieve, activerende werkvormen waarin de leerling op maat geholpen wordt.

Eduapper sinds
april 2016

Digibord-app waarmee je instructies kunt maken en opnemen. Veel import en export-mogelijkheden.

Met deze app heb je een historische overzicht van beroemde speeches met audio en links naar wikipedia.

0 reacties

Kinderen plaatsen gebeurtenissen uit het verleden op hun eigen tijdlijn en leren zo meer over de geschiedenis.

App om je examen geschiedenis te oefenen met video's en vragen die over de gehele examenstof gaan. Geschikt voor VMBO, HAVO en VWO.

Met deze app kun je virtueel door het oude Rome lopen. Bekijk hoe de gebouwen er toen uitzagen en wat de verschillen met nu zijn.

0 reacties

App met verhalen uit de vaderlandse geschiedenis. Ervaar het verleden op de plaats waar het zich daadwerkelijk afspeelde. De Canonkijker is het mobiele verlengstuk van www.regio...

1 reactie

App met heel veel informatie (tekst en film) over de Nederlandse geschiedenis. Alles weergegeven op een overzichtelijke tijdbalk. Gericht op de leerinhouden van groep 5 t/m 8 in...

Serious game over de handelaren in de Gouden eeuw met informatie uit de tijd van 1594 tot 1612.

4 reacties

Elektronische leeromgeving: stuur berichten, opdrachten, reageer op leerlingen en bekijk activiteiten.

1 reactie

Je zet lesstof in de app (door leraar of leerling) en dan maakt de app er quizjes van met verschillende vraagvormen.

3 reacties

App om digitaal geeltjes 'sticky notes' te plakken, allemaal gezamenlijk op één prikbord. De geeltjes mogen ook foto's bevatten.

2 reacties

App met verschillende werkvormen om te gebruiken in de klas. Door te schudden krijg je een willekeurige werkvorm voorgeschoteld.

3 reacties

Met deze vernieuwde versie van Puppet Pals kun je je poppetjes nu echt laten bewegen en hun monden laten praten. Ook zijn ondergronden nu interactief. Maak nog creatievere anima...

Met deze app kan het klasseklimaat op sociaal emotioneel niveau in kaart gebracht worden. Door gedrag in kaart te brengen kan het positief beïnvloed worden.

4 reacties

Showbie is een simpel programma waarbij vanuit verschillende apps werk ingeleverd kan worden bij de leraar en de leraar vervolgens het beoordeelde en van feedback voorziene werk...