Image

Jessica Kockmann

Leerkracht / Docent op Godfried Bomans-School, Enschede, · Primair onderwijs · Meer details

Leerkracht / Docent op Godfried Bomans-School, Enschede,

Categorieën
Eduapper sinds
oktober 2013

De kinderen leren woorden die bij de verschillende seizoenen horen.

0 reacties

Met deze app leer je letters schrijven (aan elkaar), lezen en nazeggen.

2 reacties

Maak je muziek samen met de Toca Band.

3 reacties

Bouw je eigen wereld met blokken. Met allerlei verschillende bouwvakkers kun je het ontzettend mooi maken. Ze hebben allemaal hun eigen expertise. De omgeving is vergelijkbaar m...

0 reacties

Wat hoort er allemaal bij eten? Ook boodschappen doen, koken en afwassen. Help Job de Giraf met alle onderdelen en maak je eigen virtuele maaltje klaar.

Met deze app leert Juf Jannie de giraf Jop tellen tot en met twintig. Met geluiden en de stem van Juf Jannie.

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de de zee.

App om woordenschat te oefenen rondom het thema de kinderboerderij. Dit is de app voor de iPad, er is ook een iPhone-versie.

0 reacties

Prachtig prentenboek met allemaal spelletjes waarin met animaties het verhaal tot leven komt. Kun jij het kleine uiltje terugvinden?

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje harken, zaadjes zaaien en peentjes oogsten.

0 reacties

Brikki is een leeuwtje, lees het verhaaltje zelf of laat je voorlezen. Je kunt zelf ook een verhaal maken met Brikki. Sleep je plaatjes in het verhaal en schrijf je tekst er bij.

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

Prachtige app om geometrische figuren mee te oefenen. Alle figuren met de goede benamingen.

Montessori-app voor rekenen. Cijfers/getallen 1 t/m 10: getalrij opzeggen, cijfers schrijven, grootte van getallen op volgorde leggen, getallen aanwijzen, getallen op getallen...

App om de schrijfletters en cijfers te leren schrijven (verbonden schrift), inclusief hoofdletters.

0 reacties

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje met sommen maken, schrijven, kralen tellen en rekenen.

App om de blokletters en getallen te leren schrijven.

Leer de leesletters met deze app: hoofdletters en kleine letters. Koppel ook de letters aan woorden die bij deze letters horen en leer ze allemaal!