Medium

apps

Toon
3 reacties

Leer de tafels zo snel mogelijk automatiseren met deze game.

De kinderen oefenen tafels t/m 10. (en met in-app uitbreiding tot 20). Het speleffect zorgt ervoor dat de leerlingen snel antwoord geven. Mogelijkheid om een aantal kinderen hun...

Bij de app Hungry Guppy gaat het erom dat je moet aanvullen tot een bepaald getal. In de werkbladen die ik gemaakt heb doe je dit ook.

Op een leuke manier oefenen met sommen t/m 20. Voor de zwakke kinderen kan er met materialen gewerkt worden en voor de snelle kinderen is er een wedstrijd.

Game waarin je leert optellen en aftrekken. Heel veel verschillende niveaus waardoor het gespeeld kan worden door beginnende rekenaars en rekenaars uit de hoogste groepen.

In deze app kunnen kinderen op hun eigen tempo erbij en eraf sommen maken. Als hulp zijn er knikkers en blokjes die ze kunnen gebruiken maar de getallen meteen invullen kan ook....

De kinderen oefenen met het toepassen van de regel: Je hoort een g met een korte klank ervoor en een t erna, dan schrijf je een ch. Behalve bij ligt, legt en zegt.

Opmerking van redactie: dit lesidee is van een leerling basisonderwijs en daarom kwalitatief niet vergelijkbaar met andere lesideeën binnen Eduapp. Toch willen we het initiatief...

Werken met verschillende spelers in één app aan taalvaardigheden: woordenschat, werkwoordspelling, zinnen, woordvorming.