10441927 912924098734918 6033238472535618330 n

Ingrid van Golen

· Primair onderwijs · Meer details

Groepsleerkracht en ict coordinator in het basisonderwijs

Categorieën
Eduapper sinds
december 2014
1 reactie

App met drie gratis spellen: 'wat hoort bij elkaar?', tekenen en 'je eigen tijdschrift'. Het vierde spel 'weet je het nog?' kan aangekocht worden in de app.

0 reacties

Zoek de tegenstellingen, zoals bijvoorbeeld zon-maan, licht-donker, etc. Voeg je eigen stemgeluid aan de plaatjes toe en werk aan de woordenschat.

0 reacties

Maak je eigen mozaïek en werk aan je oog-hand-coördinatie en visuele waarneming.

0 reacties

Sluit aan bij de aangeleerde letters en woorden in groep 3. Na 13 weken leesonderwijs kan de leerling dit boek zelfstandig lezen. Samen kunnen de activiteiten in het boek gespee...

De kinderen kunnen na veilig leren lezen zelfstandig met de boekjes werken. De boeken bevatten alleen woorden die ze al gehad hebben en de spelletjes zijn zelfcorrigerend.

Engelse les met verschillende thema's: kleuren, nummers, dieren, fruit, lichaamsdelen, kleding, voertuigen en voeding.

Mindmap-app, inclusief functie om te reorganiseren of met kleuren te werken. Mogelijkheid om met een computerprogramma uit te wisselen.

3 reacties

App voor de beginnende lezers. Sluit aan bij de methode Veilig leren lezen van Zwijsen. Drie spellen kunnen gratis gespeeld worden, het vierde spel is een in-app-aankoop.

2 reacties

Maak eigen woordenlijsten om vervolgens mee te flitsen. In de app staan ook al veel woordenlijsten (op verschillende niveau's).

Deze rekenapp bestaat uit twee onderdelen die elk uit drie niveaus bestaan: Zet de klok: Niveau 1: de klok op hele uren leren zetten, bijv. ‘Zet de klok op drie uur (03:00).’ ...