Logo voor het web

Digitale prentenboeken

Mooie interactieve prentenboeken om heerlijk samen in weg te duiken. De meeste boeken hebben een voorleesfunctie en kunnen in verschillende talen beluisterd worden.

Interactief verhaal over Timo. Er gebeuren rare dingen als het staartje van de zelfgemaakte hond van Timo afbreekt.

App met 26 prachtige voorleesverhalen voor kinderen van 4 jaar en ouder, geschreven door Rian Visser. Met zoekplaten boordevol geluiden.

Frederik Spin maakt prachtige spinnenwebben in het huis van de mevrouw. Maar zij zet Frederik Spin buiten op de stoep. Aan de overkant is een kinderboerderij, maar hoe komt hij ...

0 reacties

Prachtig prentenboek met allemaal spelletjes waarin met animaties het verhaal tot leven komt. Kun jij het kleine uiltje terugvinden?

Interactief prentenboek met voice-over voor peuters en kleuters. Help Nijntje aankleden, bouw een vogelhuisje voor de vogel die het koud heeft en gooi sneeuwballen.

Lees en luister naar de verhalen van Dikkie Dik. De app is gratis, maar de verhalen koop je met een in-app-aankoop. Je kunt dan verschillende bundels kiezen.

Met deze app - gebaseerd op de Kikker-boeken van Max Velthuijs - kunnen de jongsten heerlijk spelen. Alle onderdelen van een verjaardag komen voorbij: de kamer versieren, de taa...